” Buat hal la Dato’, makin lawak. Ni Mimi Peri No 2, sahur sahur sahur.. ” – Netizen

Video Gelag4t Dato’ Fizz Fairuz Mencuba Kuih Bak4r Buat Ramai Terhibur. Mim1k Muka Tu Sebijik Dibuatnya, Kelakar Lah Dato’ Ni !!

Gelag4t lucu Dato’ Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia menjadi tumpuan peminat mereka. Setiap hari ada sahaja bahan jenaka yang dihidangkan untuk tontonan peminat. Siapa sangka Dato’ Fizz ini sebenarnya seorang pak lawak. Sejak bermula PKP, dah bermacam perangai lucu dibuatnya yang menggeletek hati.

Tidak cukup dengan jenaka sanit1zer dan maskot gajahnya, Dato’ Fizz menjadi-jadi pula dengan mengaj0k gaya aktor Mimi Peri. Mimi Peri yang tul4r dengan video sahur dan berbuka puasa buat ketawa berdek4h. Apatah lagi bila Dato’ Fizz buat lakonan semula, lawak nya jadi berganda-ganda.

Lihat sahaja perkongsian Datin Almy, pasti buat hati terhibur. Baru kelmarin menyambut ulangtahun kelahiran datin Almy dengan bermacam kej0tan dan peristiwa lucu yang tidak kering gusi dibuatnya. Dari kej0tan hari jadi hingga ke penutupnya hadiah kek pun mencuit hati. Untung sungguh pasangan ceria macam ni.

Menerusi akaun Instagram, Datin Almy Nadia telah berkongsikan satu video yang menunjukkan gelag4t Dato’ Fizz ketika mencuba juadah kuih yang dibuat olehnya. Re4ksi Dato’ Fizz yang melucukan itu buat datin gelak tidak berhenti.

J0m tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t lucu Dato’ Fizz dan Almy ini. Antara komen-komen netizen :

” Ad0i dato… Tak pernah tak kelakar.. Hahaha muka tu jadi sangat.. “

” Ad0iii kelakar tau. Lawakla siap tiup.. “

” Tiap-tiap hari tunggu pasangan Ni punye video.. Lawakkk.. “

” Ad0ii lawak betoi dengan rambut ikat t0cang lagi.. “

” Buat hal betul lah.. Tergelak kuat tengah malam cam ni ad0ii.. “

” Mimi peri no 2 . Ni bukan mimi peri tapi mama peri hahaha.. “

” Hahahaha buat Hal la Dato’.. Makin lawak.. “

” Happy dapat pasangan macam ni. Takleh nak ser1us je memanjang kenea ada jenakanya baru terhibur. Kelakar betul kembar peri peri mimi ni, sahur sahur sahur.. “

Semakin menjadi-jadi dah ni Dato’. Lawak yang spontan siap dengan mimik-mimik muka pun menghiburkan. Tak boleh tahan nak gelak tengok gelag4t dato’ dan ketawa datin. Perfect couple sungguh. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Dato’ Fizz sekeluarga gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Almy Nadia, IG Fizz Fairuz by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..