” Boleh lari alignment pinggang kalau hari-hari macam ni, haha.. ” – Netizen

Video Fazura Mendodoi Nur Fatima Aisya Tidur Buat Peminat Terhibur. Sampai Meng4h Mummy Berg0yang Dangdut Sambil Dukung Nyanma. Part Last Tu Sp0il Betul. Mar4h Mommy, Hehe !!

Berbagai cara dilakukan oleh kaum ibu untuk mendodoikan anak tidur. Bukan mudah hendak membuatkan si kecil tidur jika tidak kena dengan gayanya. Boleh pen1ng si ibu lagi-lagi kalau anaknya jenis hendak berkep1t sahaja.

Meninjau akaun Instagram Lovelyfatima, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Fazura mendodoikan anaknya, Nur Fatima Aisya. Telatah Fazura yang bergoyang ke kiri dan ke kanan sambil mendukung Fatima mencuit hati peminat.

Sus4h juga hendak tidurkan si Fatima ini. Memasang lagu dangdut berjudul Haredang, Fazura mencuba sedaya upayanya agar Fatima terlena. Meng4h juga Fazura dibuatnya sambil bergoyang sambil menyanyi lagi untuk Fatima.

Fatima juga boleh tahan semangat badannya, manalah tak tercung4p mommy, hehe. Fattah lagi mengusik menyuruh Fazura g0yang lagi. Ini tentu Fatima hendak bermanja dengan mommy kerana ada masanya Fatima lebih suka berkepit dengan daddynya.

Jom tonton video di bawah :

Telatah Fazura dan Fatima ini menarik perhatian ramai dan antara komen-komen yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Lucu la Faz ni, Patut lah mommy Nyamma slim melim je, rupa² nye dlm dodoikan Nyamma, mommy boleh berzumba haha. Love this mommy & daughter.. “

” Aduhaii kalau ini macam ,memang tak dapat tido le si nyamma sebab mommy nyanyi sekali.. “

” MashaAllah ni mommy nyanma buka je tidurkan nyanma tapi senaman sekali. excercise mcm ni leh burnt carbs.. “

” Nyanma nak bermanja dgn mommy la Tu… kac4u pulak last Tu hehehe.. lawak betul zuwa (ikut sebutan yamma) ni..hehe.. “

” Manjanya Fatima lahai, mom the warrior. Apa saja untuk si anak iye kan hehe. Mommy daughter so cute.. Yang last tu kelakar la Fazz.. “

” Mommy macam nak p1tam dah tu Nyanma hehe, boleh tahan berat gak Nyanma tu nak berhayun macam tu heheh.. “

” Fattah pun boleh tahan senget, suruh goyang lagi haha. Sak1t pinggang mak kalau sehari 3 4 kali macam ni haha.. “

” Boleh lari alignment pinggang kalau hari2 macam nie haha. Mak dah abis goyang, tetiba incoming call pulak masuk, Spoil betul. Comel Faz mar4h tu haha.. “

Demimu anak, apa sahaja si ibu rela biarlah rasa nak pat4h pinggang mendodoi sebegini. Lawak tengok reaksi wajah Fazura apabila ringtone handphone berbunyi tu. Bertabahlah mommy, okey sila goyang lagi sampai Nyanma terlena, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lovelyfatima

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..