” Boleh jadi pembaca berita ni.. ” – Netizen

Video Zulin Aziz Jadi Pembaca Berita Buat Ramai Terhibur. Beritanya Pun Lawak Sungguh. Part Guna Air Liur Nak Selak Kertas Tu Memang Win !!

Sejak kerap membuat video yang sangat menarik di laman media sosial, nama artis Zulin Aziz telah kembali menjadi tumpuan ramai. Lebih-lebih lagi, kini Zulin yang tampil makin menawan turut mendapat pujian ramai kerana berjaya menurunkan berat badannya.

Hasil tinjauan di Instagram milik Zulin baru-baru ini telah berkongsi satu video dia telah melakonkan watak menjadi pembaca berita. Video tersebut sebagai tanda Zulin mengucapkan selamat ulang tahun yang ke-36 buat TV3. Bahkan video itu juga sekali lagi telah meraih lebih 200 ribu orang yang menonton.

Zulin yang bijak mengatur kata dalam video itu sangat mempersonakan kerana Zulin turut men1ru suara khas pembaca berita stesen TV tersebut. Serba serbi betul Zulin mampu lakukan, bukan sahaja bijak berlakon, turut miliki suara yang sangat sedap didengar.

Berita yang disampaikan oleh Zulin dalam lakonannya video  itu adalah menceritakan tentang kes seorang wanita yang mab0k telah melakukan kesalahan merog0l seorang lelaki tua.  Paling melucukan di saat akhir video itu, Zulin telah menyelak kertas menggunakan air liurmya.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen begitu terhibur menonton video yang dikongsikan oleh Zulin. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Bkn kaleng2 kes wanita merog0l atok2.. ” 

” Tak baik main2.. Mana ada perempuan merog0l.. Huk3.. “

 ” Kak i minat sgt u kak.. Sump4h alif lam lam h.. “

” Ad0iii dunia sudah terbalik.. Kennot belivit.. seorg wanita… “

” Ape lah wanita tu ye.. Tunjuk skit muke dye.. ” 

” Hahaha. Kemain tr4uma lelaki 70 tahun tu.. “

” Jadilah pengacara berita, bestnya suara siss.. “

” Haahhahaha cam bong0k lah. Terhibur aq.. “

” Boleh jadi pembaca berita ni.. “

Semp0i betul Zulin Aziz ni.. Berita yang di sampaikan pun memang kelakar sangat. Part t1ru suara pembaca berita TV3 tu memang menjadi betul. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat ulang tahun yang ke-36 buat stesen TV3.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulin Aziz

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..