” Bilik Neelofa macam ‘gua harta karun’. Memang syurga wanita betullah.. ” – Netizen

Noor Nabila K0ngsi Video Room Tour Bilik Neelofa Buat Peminat Terpeg0n. Wow Ini Bilik Ke Kayangan. Super Perfect Semua !!

Dari seorang gadis biasa kini beliau menjadi seorang yang luarbiasa dan menakjubkan. Nama Neelofa nama yang tidak asing lagi. Tidak hanya memiliki wajah yang cantik dan jelita, malahan juara Dewi Remaja ini juga mempunyai bakat mengacara dan juga berlakon.

Beauty with brain, perumpamaan ini amat bersesuaian dengan Lofa. Tidak hanya tertumpu kepada bidang seni, gadis cantik kelahiran negeri Cik Siti Wan Kembang ini juga amat bijak dan pandai dalam perniagaan. Mengatur str4tegi dan pemasaran yang hebat membuatkan perniagaan Neelofa menjadi kegil4an ramai.

Bekas pengacara Melet0p ini amat terkenal dengan fesyen-fesyen cantik dan up to date. Memandangkan ramai yang teruj4 untuk melihat suasana sebenar bilik Lofa, kakaknya Noor Nabila dan rakannya R0six membuat room tour istimewa buat tatapan peminat. Dan hasilnya memang w0w sangat bilik Lofa ni !

Menerusi akaun Instagram, Noor Nabila telah berkongsikan satu video yang menunjukkan beliau bersama Rosix membuat room tour bilik Neelofa. Sangat kemas dan tersusun, Lofa punyai berbagai-bagai tidak hanya pakaian, malahan alat mekap, kasut, tudung dan beg tangan yang sangat banyak ! Macam duduk kat butik je rasanya.

J0m tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terpeg0n melihat bilik Lofa yang serba lengkap ini. Antara komen-komen dari mereka :

” Tak pay4h pergi fashion week dah, boleh catwalk dalam bilik je.. “

” Bilik Lofa memang syurga wanita betullah.. “

” Besssooonyeee bilik lopaa.. “

” I w0nder berapa banyak bilik dalam rumah ni and setiap bilik besar mana. Sump4h bilik Lofa heaven gil4.. “

” Comel bila lofa muncul tetibaaa dan bagi amar4n ker4s.. “

” Oh my god…. Thank you tunjukkan bilik lofa….Dah lama teringin nak tengok. Cantek nak mat1. Hakak pengs4n.. “

” Huiyyooo… Bilik dah macam sebijik rumah.. Hahaha. Bestnyaaa.. “

” Bilik neelofa macam ‘gua harta karun’. Tak akan boring tiap-tiap kali tour.. “

” Lofa ni memang organized person orang nya. Bilik dia complete semua ada.. Semua nya dia organized elok sangat. Kemas sangat.. “

” Rosix & Bella dah macam window shopping dalam bilik lofa hahahaaa.. “

Bukan bilik sebarang bilik ni. Dah macam mall pun ye. Semua serba lengkap dari baju, seluar, mekap, kasut sampai ke bilik mandi pun, mak aii. Super perfect la Lofa. Dah la tersusun rapi je semua. Sedap mata memandang sungguh. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap semoga karier dan perniagaan Lofa terus success selalu.

Boleh juga dit0nton di bawah ini :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noor Nabila, IG Neelofa, Youtube Channel Rosix & Bella by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..