” Bila kau nak ride dengan member, kant0i dengan bini pulak..”

Shuib Sepahtu Kongsi Gambar Terkini Bersama Zizan Razak , Namun Kapsyen Shuib Telah Mengund4ng Kemar4han Isterinya, Siti Sarah. Haha.. Bila ‘Mem’ Besar Dah Mula Bersuara.

Tahun lepas, motor Ysuku milik Shuib Sepahtu pernah diubah dengan diletakkan bunga oleh isterinya, Siti Sarah sehinggakan menjadi vir4l di sosial media malah ianya menjadi hang4t diperkatakan ramai apabila rakan-rakan terus menerus menyak4tnya gara-gara hal itu.

Malah Siti Sarah sanggup jadi p0men semata-mata mahu buat kejutan khas untuk suami tercinta. Tetapi reaksi Shuib melihat wajah terbaru motor kesayangannya itu sangat menghiburkan sesiapa sahaja menonton video yang telah dirakam oleh isterinya dahulu.

Kita sudah tahu akan pasangan selebriti ini di antara pasangan yang sangat romantik. Jika melihat Shuib, selain romantik pada sang isteri, beliau juga merupakan seorang ayah yang sangat penyayang kepada anak-anaknya dan sentiasa menjadi keutamaan bagi beliau adalah keluarganya.

Terbaru, menerusi perkongsian oleh Shuib di akaun Instagram, beliau telah berkongsi gambar beliau bersama sahabatnya, iaitu Zizan Razak dimana mereka bersama-sama berasa berada di program Ceria Megastar. Namun kapsyen pada posting Shuib tersebut telah mengundang kem4rahan Siti Sarah.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

Rata-rata netizen begitu terhibur lebih-lebih lagi melihat komen Siti Sarah pada posting suaminya itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Sitisarahraissuddin akak, org ckp klu laki die kuor ride, bini kt umah makin muda,, eh .. “

” Sitisarahraissuddin.. Hahhhh hahhhha Mem Sudah Mar4h .. “

” Ride jak pun sis.. Relax.. Doakan yg baik2.. Hehe.. “

” Kej4dian Itu Amat Menarik .. “

” Sabar sis.. “

” Alam4k.. Kena tidur luar la Shuib.. “

” Sitisarahraissuddin mar4hhh Shuibsepahtu lagiyyyy AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. “

” Bila kau nak ride dengan member, kant0i dengan bini pulak..”

Namun, dilihat Zizan Razak  turut meningg4lkan komen pada posting Shuib tersebut.

Sempat lagi Zizan menyak4t Siti Sarah yer. Hahaha.. Zizan ni kan saja bikin pan4s betul. Alah Sarah, Shuib saja jer tu.. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak mendoakan semoga kalian sentiasa dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia selamanya. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu by Berita Kopak / Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak/ Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..