” Bila kau buat-buat bijak dalam meeting.. ” – Noor Nabila

Video Gelagat Jebat Jayden Ketika Berada Dalam Bilik Mesyuarat Bikin Ramai Terhibur. Amboi Jebat, Dah Macam Bos. Gaya Tu Macam Beri Arahan Jer, Hehe !!

Cahaya mata Sharnaaz Ahmad dan bekas isterinya, Noor Nabila iaitu Jebat Jayden merupakan antara si cilik yang sering mencur1 perhatian di media sosial. Banyak video Jebat dikongsikan di Instagram atau pun di TikT0k.

Antara video yang menarik daripada Jebat ialah video Jebat ketika berada di dalam sebuah bilik mesyuarat. Turut berada di dalam bilik mesyuarat tersebut ialah nenek Jebat, Noor Kartini dan juga bapa saudaranya.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Jebat yang men1ru gaya bapa saudaranya yang duduk di hadapannya. Sekali pandangan seolah-olah Jebat memberi arahan kepada yang ada di situ.

Disebabkan gelagat Jebat yang menghiburkan, kapsyen pada video tersebut berbunyi ‘ bila kau buat-buat bijak dalam meeting‘ amat bersesuaian dengan gaya Jebat tersebut. Ad0i, ada sahaja gelagat Jebat yang menghiburkan.

Jom tonton video di bawah :

Video tersebut diambil menerusi akaun TikT0k Noor Nabila sendiri. Nampaknya Jebat ada bakatlah untuk menjadi CEO. Ada gaya sangat seperti seorang boss. Nenek Jebat pun tersenyum-senyum melihat gelagat cucunya ini.

Makin besar makin banyak akal ye Jebat. Pasti hari-hari Jebat sentiasa menceriakan suasana. Kami di Oh Kopak mendoakan semoga Jebat Jayden membesar dengan sihat dan menjadi anak yang berjaya di dunia serta di akh1r4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Molekfm, Jebat Jayden

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..