” Bila Dayang masuk terus tak tentu arah, auto jadi pelupa haha.. ” – Netizen

Sedutan Video Konsert Virtual Dayang Nurfaizah Dan Hael Husaini. Amb0i Masing-Masing Sweet Je. Reaksi Hael Masa Tengok Dayang Dengan Tersipu-Sipu Senyum Sampai Lupa Lirik Buat Peminat Teruja !!

Meninjau akaun Instagram HHDN Central, telah dikongsikan beberapa sedutan video yang memaparkan live antara Dayang Nurfaizah dan Hael Husaini sempena Boh Wellness bersama-sama virtual concert.

Haziq Husni bertindak sebagai pengacara memeriahkan suasana dengan usikannya terhadap Dayang dan Hael. Sebagaimana yang diketahui peminat, Hael dan Dayang sememangnya mempunyai hubungan yang akrab.

Tidak hanya sebagai pasangan duet, malahan mereka juga sering dig0sipkan sedang hang4t bercinta. Pada awal live, Hael terlebih dahulu berbual bersama Haziq sebelum Dayang turut menyertai sesi live tersebut.

Reaksi wajah Hael yang m4lu-m4alu dan renungan matanya ketika melihat Dayang disedari oleh peminat. Hael juga mengetahui banyak perkara tentang Dayang dan antara yang ditanya oleh Haziq adalah tentang pelakon Korea kegemaran Dayang. Wah soalan kacang je untuk Hael ni, semua dalam kepala.

Jom tonton video di bawah :

Turut dimaklumkan dalam live ini yang Dayang sedang mengumpulkan lagu untuk dirakamkan dan Hael wajib menyediakan 2 lagu untuk Dayang. Antara komen-komen peminat :

” Sweetnya dengar Hael tanya Dayang dengan nada manja ” Dayang okey ” . melt1ng sekejap kita yang dengar hahah.. “

” Lama naw Hael nak siapkan lagu untuk Queen Dayang, selalunya yang last-last tu yang paling special.. “

” Suspen haha, berani Hael sebut perempuan lain hehe. Cemb0ru jugak rupanya Dayang eh, sweet la couple ni. Tersenyum-senyum kita tengok.. “

” Semua benda Hael tahu, semua benda Hael yang tolong jawabkan untuk Dayang. Haha muka Hael pasrah, girlfriend puji orang lain handsome haha.. “

” Muka nampak jeles benor bila Dayang puji orang lain handsome haha. Comel je dua-dua ni. Dayang siap tut0p muka tu haha.. “

” Biasanya Hael yang macam ni campur sengih sengih tengok Dayang. Tapi semalam terbalik pulak. comel lah korang ni.. “

” Hael tu dah kenapa senyum simpul macam tu haha. Dia kan dia punya tenung sambil senyum senyum tu adeh.. “

” Bila Dayang masuk terus tak tentu arah, auto jadi pelupa haha. Tersipu sipu muka Hael tu cute betul. Sweet sangat.. “

” Hael start QD masuk mmg auto senyum, auto sengih dan paling tak tahan dia blurr sampai lupa first lirik lagu Har4m. mmg sak1t perut gelakkan hael td.. “

Terubat juga rindu peminat untuk melihat Hael dan Dayang live bersama. Ada yang kant0i cemb0ru, ada yang ters1pu malu, terhibur peminat melihat pasangan serasi ini. Apa pun, semoga Hael dan Dayang terus success dalam karier nyanyian masing-masing. Sama-sama kita doakan yang terbaik untuk mereka berdua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG HHDN Central, Haelhusainifans, Bohteamalaysia

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..