” Bijaknya nak buat report, gar4ng Isaac ni. Hehe.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Zahirah Macwilson, Isaac Raees Apabila Kena Mar4h Buat Peminat Terhibur. Amb0i Dah Pandai Nak Mengadu Kat Mommy Yer. Comel Je Mulut Mengomel Dan Muka Gar4ng Dia Tu !!

Sudah setahun usianya, si kecil berlesung pipit bernama Isaac Raees ini menjadi antara anak selebriti kesukaan peminat. Putera kesayangan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza ini juga mempunyai peminatnya tersendiri.

Banyak perkongsian daripada Instastory Zahirah diulangsiar oleh pemilik akaun media sosial peminat Isaac. Menerusi akaun Instagram Lovezm95, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Isaac ketika bersama seseorang wanita.

Isaac yang asyik menget0k sebuah kotak berwarna putih dilar4ng oleh wanita itu dengan mengatakan ‘ No ‘. Reaksi Isaac yang tidak mempedulikan lar4ngan itu dan terus menget0k kotak tersebut sambil mulutnya mengomel.

Setelah itu, Isaac meluru ke arah pintu sambil membebel seolah-olah ingin mengadu kepada mommynya. Bukan main lagi Isaac ketuk pintu, pandai pula tu sebut mama. Seronok Eja melayan kerenah nak4l Isaac, macam-macam peranga1 sekarang si dimple ni.

Jom tonton video di bawah :

Lebih 1000 likes sudahpun direkodkan untuk posting ini setakat ini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Dapat dia gig1t-gig1t haha, so cute la Isaac ni. Nak cakap apa lah tu Isaac, pandai sangat.. “

” Isaac Isaac, tak0tlah tu dengar suara mommy haha. Gar4ng Isaac ni, budak kecil ni bukan main sekarang. Banyak mulut, so bijak ni.. “

” Bijaknya nak buat report. Isaac is so cute and adorable boy. cheeky boy, boleh lagi nak lar1 ye haha.. “

” Comel sangatlah awak ni sayang. Dah tu nak pandai bercakap dah, bec0k je mulutnya. Nak cakap apalah tu agaknya sayang oii.. “

Mulut Isaac semakin banyak ‘bunyi’nya sekarang ini, satu fasa yang seronok untuk mendengar celoteh si kecil. Untuk makluman, Isaac juga disahkan positif C0v1d-19 baru-baru ini, namun keadaan terkini Isaac menunjukkan Isaac sudah semakin sembuh dan kembali ceria.

Semoga Isaac serta Zahirah dan Aiman sentiasa dalam lindungan Allah daripada sebarang penyak1t berbahay4 dan dikurniakan kesihatan yang baik selalu serta menjadi anak yang soleh untuk mommy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : Lovezm95

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..