” Bijaknya Khawla, pandai respond. Bahagia hidup dapat mak ayah macam ni. ” – Netizen

Telatah Anak Ernie Zakri, Nur Khawla Soleha Yang Semakin Ri0h Mulutnya. Wah Anak Daddy Sangat Ni, Suka B0rak Macam Daddylah. Comel !!

Nur Khawla Soleha, lahirnya menjadi penyeri kepada rumahtangga Ernie Zakri dan Syamel. Dipanggil Khawla, si kecil ini yang lahir pada tarikh cantik, 22.2.22 kini sudahpun 3 bulan usianya dan membesar dengan sihat.

Meninjau akaun Instagram Nur Khawla Soleha, telah dikongsikan beberapa buah posting yang memperlihatkan gambar dan video terbaru Khawla. Semakin temb4m dan chubby dari bulan ke bulan, Khawla suka tersenyum seperti kapsyen yang tertulis ‘ I’m always happy ‘.

Iyelah lihat sahaja ibu dan daddynya, ceria selalu tidak mustahil Khawla juga mengikut sifat kedua ibu bapanya ini. Pada paparan video pula, gelagat Khawla yang membunyikan suaranya apabila ditegur oleh Ernie.

Seiring dengan usianya, bayi memang akan memberi respon begini apabila ditegur. Alahai pemurah betul dengan senyuman Khawla ni. Berbunga-bunga hati ibu tengok Khawla, muka iras daddy, perangai suka berborak pun sama macam daddylah Khawla.

Jom baca perkongsian di bawah :

Antara video Khawla yang menarik. Sama naik ibu dan daddynya, dah jadi seperti siri kartun pula.

Jom tonton video di bawah :

Posting-posting ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang terhibur melihat telatah Khawla bersama Ernie dan Syamel :

” Comelnya b0rak, senyuman macam daddy dia. Muka tu memang daddy sangat sangat dah haha.. “

” Comelnya, senyum dia tu pun buat hati jadi ca1rlah. Iras daddylah Khawla, cute sangat.. “

” Bijaknya Khawla, pandai respond. Mesti suara p0werfull Khawla ni nanti. Manisnya senyuman Khawla.. “

” Comelnya ee ger4m. Cutenya senyuman dia, mata ibu mulut daddy. Masya Allah tabarakallah anak solehah ibu dan daddy dia tu.. “

” B4mbamnya Khawla, ger4m tengok. Comel macam ibu dan ayah dia jugak. So cute, rasa macam tengah tengok cartoon Disney channel.. “

” Haha parent creative ni, sama naik. Bahagia hidup dapat mak ayah macam ni, suara Barney jadi sebijik bang Mel buat haha.. “

” Mesti suara sedap macam mak paknya ni. ahaha comel sangat maknya, Khawla pun macam paham-paham je.. “

Bertambah ri0h lah rumah dengan suara Khawla. Itu baru fasa pengenalan, selepas ini Khawla dapat ‘mulut’, tentu kec0h rumah Ernie dan Syamel. Semoga Ernie dan Syamel sentiasa dimurahkan rezeki dan Khawla membesar dengan sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nur Khawla Soleha, IG Ernie Zakri, IG Rizal Hakimm

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..