” Bijak betul dia bercakap, siap muka judging tu.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Menyoal Ibunya, Hanis Zalikha Yang Baru Sahaja Pulang Ke Rumah Buat Ramai Terhibur. Amboi Bijaknya Alisa, Dah Macam Polis Dia Tanya. Mata Pun Dari Atas Ke Bawah Pandang Mommy, Haha !!

Meninjau ke akaun Instagram Alisa Aisyah, video terbaru Alisa telah membuatkan ramai terhibur. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan kegembiraan Alisa dan abangnya, Yusuf Iskandar apabila ibu mereka pulang ke rumah.

Menurut Hanis Zalikha, soalan ini sering ditanya oleh Alisa apabila pulang ke rumah sejak bermulanya norma baharu kehidupan. Alisa pasti akan bertanya ‘ Are you d1rty, are you clean ‘ sebelum masuk ke rumah.

Kemudian akan diikuti dengan arahan meminta ibunya segera mandi supaya dia dapat memel0k ibunya. Gelagat Alisa ini membuatkan ramai memuji Alisa yang masih kecil namun peka dengan keadaan semasa.

Bukan sahaja kepetahan Alisa dalam berkata-kata mencur1 tumpuan tetapi gaya Alisa dengan mimik mukanya juga membuatkan ramai terhibur. Eh, macam polis sedang membuat soal siasatlah pula.

Jom tonton video di bawah :

Ramai memuji kebijakan dan kepetahan Alisa salam berkata-kata. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Waah Alisa sounds firm. Follow sop good hehehe so cute and Yusuf sentiasa welcoming…. Cute lah dua anak soleh ni.. “

” Bijak betul Alisa nih .. alisa matured sangat.. Alisa macam pengawas Haha. bkn main tnya org d1rty tu hahaha.. “

” Pandaii. Siap muka judging tuu.. Clever girl, comel Alisa ni. Anak no 2 memang genius & cute like Alisa. I anak no 2 macam Alisa. Adorable siblings Love for Alisa & Yusof.. “

” Bijak betul dia berckp.. Alisa looks so garang “Are you D1RTY?”  comelnya ya Allah semoga sentiasa dilindungi .. “

” Pandainyaaa baby girl tuuuu. Alisa anak pintar dan comel Stay safe yah Alisa syg.. Alisaaaaa tlg jangan membesar tau.. nak comel mcm ni je .. “

” Ma shaa Allah bijak sungguh dy.. alisaaaaa.. nape cute sgt nih.. aunty ger4m.. nak hug alisa lah .. huwaaa meltinggg .. “

” Eeee cleverr and cuteeee full package.. ” are u d1rty ? are u clean ? ” alisa tk prnh tk cute bdak comel ni ger4mmm jee .. “

Alahai, bijak sangatlah Alisa ni. Ada bagusnya jika Alisa selalu mengingatkan mommy dan daddy tentang norma baharu ini supaya tidak lupa dan leka. Semoga Alisa Aisyah membesar menjadi anak yang baik dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..