” Betul b0ring dia ni ger4m pulak aku.. ” – Hun Haqeem

Hun Haqeem Tinggal K0men Di Vide0 Tik T0k Aeril Zafrel Buat Netizen Tergelak. Siap Berbal4s K0men Lagi. Dua-Dua Dah Pish4ng !!

Semakin lama berkur0ng, semakin banyak Aeril Zafrel berkarya membuat video Tik T0knya. Menghiburkan peminat yang sudah mula keb0sanan, setiap hari pasti ada sahaja idea Aeril untuk membuat semua orang ketawa. Walaupun kadang kala Aeril sendiri nampak sudah tak keru4n.

Menggel4rkan dirinya Presiden Tik T0k, gelag4t Aeril bersama anaknya Hayla dan Soffya yang sering menemaninya membuat video Tik T0k menjadi tumpuan. Tidak hanya comel, malah mereka juga sangat sp0rting mengikut sahaja semua keren4h ayahnya ini.

Aeril yang sehingga kini sudah diikuti seramai 4.4 juta orang di akaun Instagram menjadi salah seorang artis yang trend1ng di kala perint4h kaw4lan pergerakan berjalan. Hinggakan peminat ternanti-nanti apa lagi yang akan dibuat oleh jejaka berwajah kacak ini. Dengan gaya dan mimik muka tersendiri, Aeril berjaya menjadi fen0mena tikt0kers hebat.

Menerusi akaun Instagram, Aeril Zafrel telah berkongsikan satu vide0 Tik T0knya yang mencuit hati. Oleh kerana semua sudah mula keb0sanan termasuk dirinya, Aeril mengajar satu tr1ck yang boleh membuatkan orang ketawa. Amb0i Mr Pres1den lain betul kali ni. Di sendu-sendukan lagi kita-kita ni.

J0m tont0n video di bawah :

Namun k0men dari Hun Haqeem meraih perhatian peminat. Apatah lagi Aeril turut sama membal4s. Wah makin hang4t jadinya. Bila Andika bertemu Arjuna. Macam masih dalam m00d drama Seindah 7 Warna Pelangi lagi je Aeril dan Hun ni.

Rata-rata netizen terhibur dengan gurauan mereka ini. K0men dari dua orang jejaka ini mendapat re4ksi dari para f0ll0wers. Antara k0men-0men netizen :

” Haa b4ttle la engkorang. Andika vs Arjuna.. “

” Hent4k sikit si andika ni juna.. “

” Hun Haqeem jangan dia presiden tikt0k tu hahahahahahhaha.. “

” B0ring tahap dah tak mampu berkata-kata dah tu, k3s berat ni.. “

” aeril hun haqeem ha b4ttle la engkorang.. “

” Alamak Juna. Presiden dah ajak b4ttle tu… Ad00hhh jangan bikin m4lu… Kata haritu mach0 kan… “

Bila masing-masing mula rindu dan bos4n macam ni la gayanya. Masih terbawa-bawak em0si dalam drama betul dua sekawan ni. Kelakar dan menghiburkan. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap semoga Aeril dan Hun Haqeem sentiasa ceria dan selalu diberikan kesihatan yang berkekalan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel, IG Hun Haqeem  by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..