” Gambar Linda dan Ariiq tu dah macam adik dan kakak.. ” – Netizen

Linda Rafar Kongsi Ucapan Hari Lahir Anaknya, Syed Rezariiq Syed Aiman Yang Telah Berusia 10 Tahun. Wahh Bila Senyum Tu Memang Nampak Sebijik Muka Linda !!

Azlinda Rafar atau lebih dikenali sebagai Linda Rafar merupakan salah seorang penyanyi daripada kumpulan Elite. Sehingga kini, Linda masih lagi dikenali oleh peminatnya dan dia juga sering berkongsi perkembangannya di Instagram.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Linda telah berkongsi beberapa gambar dan video yang memaparkan dia dan keluarganya menyambut ulang tahun kelahiran anak lelakinya iaitu Syed Rezariiq Syed Aiman.

Difahamkan, sambutan hari kelahiran anak Linda tersebut adalah yang ke- 10 tahun. Meskipun sambutan tersebut hanyalah bersederhana di kediaman mereka, namun ianya kelihatan sangat meriah.

Perkongsian beberapa posting oleh Linda sempena hari lahir anaknya itu telah mencur1 perhatian ramai. Ada yang menyatakan wajah anak Linda ini seiras seperti Linda. Lebih-lebih lagi melihat anaknya itu tersenyum.

Ikuti perkongsian Linda tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memberikan kata ucapan selamat hari lahir buat anak Linda. Antara komen-komen netizen adalah :

” Yang ni memang muka mama dia betul lah. Bila dia senyum tu memang sebiji wajah Linda. Dah besar budak ni, happy birthday Ariiq.. “

” Happy bday handsome boy. Semoga membesar dengan sehat dan jadi tul4ng belakang mama ya anak.. “

” Uishh handsome betul ni, orang cakap ikt muka ibu, sejuk. Selamat hari lahir anak Linda, moga jdi anak yang soleh.. “

” Ehh muka Linda, serupa betul ni. Hehe cair tengok cara dia senyum tu, manis betul orangnya. Happy Birthday kacak.. “

” Sannah helwah Ariiq, moga menjadi anak soleh yang cemerlang di dunia dan akhir4t. Aamiin.. “

” Wow meriah nampak, hehe anak mummy betul ni, didoakan semoga anak Linda menjadi anak yang soleh buat kedua orang tuanya.. “

” Besar dah dia, dah 10 tahun kan, cepat betul masa berput4r. Gambar Linda dan Ariiq tu dah macam adik dan kakak, hehe.. “

Memang sebijik muka Linda lah, kacak orangnya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari lahir buat anak Linda, Syed Rezariiq Syed Aiman semoga menjadi anak yang soleh buat ibu dan bapanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Linda Rafar

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..