” Bertakung airmata bila dengar daddy Fad kata dekat Hamzah, nak panggil budak ni Abam la.. “

Fad Bocey Kongsi Video Bersama Hamzah Namun Perbualannya Buat Netizen Tersent0h. Hamzah Pengganti Abam Pengubat Rindu !!

Wajah kudus di kecil ini sering menyentuh hati ramai orang. Perg1nya ayah tercinta disaat dirinya masih belum memahami apa itu kehilang4n membuatkan hati berduk4 melihatnya. Tanggal 10 Februari lalu, perg1nya Abam mengadap Ilahi. Pemerg1an yang secara tiba-tiba itu men1nggalkan kesan mendalam buat seluruh ahli keluarga dan anggota Bocey, Fad dan Achey.

Kini hanya tinggal waris Abam Syed Umar Hamzah sebagai pengganti. Hamzah yang baru sahaja berusia 8 bulan menjadi kesayangan Fad dan Achey. Setelah pemerg1an Abam, Fad berjanji akan menjaga Hamzah dan melayaninya sebagaimana anak kandungnya sendiri.

Tidak hanya Fad, malah isteri dan anak-anaknya juga menerima baik Hamzah dan hubungan mereka nampak mesra sekali. Hamzah anak yang cukup baik. Tidak banyak kerenah dan mudah bergaul dengan sesiapa sahaja membuatkan dirinya mudah didekati.

Menerusi akaun Instagram, Fad Bocey telah berkongsikan video beliau bersama Hamzah. Walaupun sudah larut malam, Fad bersama isteri dan kawannya Achey dan Anne tetap ke Sabak Bernam untuk menziarahi Hamzah. Hamzah, Daddy Fad dan Ayah Achey datang ni !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen seb4k dengan perkongsian ini. Antara komen-komen netizen :

” Alhamdulillah…… Baik shera dan anie jagalah satu-satunya waris sahabat mu dengan baik walaupon ibu ada bersama… Kehadiran kamu lagilah menceriakan ibunya.. “

” Abam junior….. Untung abam dapat kawan sejati sampai mat1.. “

” Tq fad sayang hamzah macam anak sendiri.. “

” Sweet tu kalau panggil Hamzah abam… Abam junior.. “

” Pandai hamzah tahan mata dia ya…. “

” Alhamdulillah… Ramai orang sayang hamzah… Untung hamzah ada dady dan ayah yang baik… Saya doakan dipermudahkan segala-galanya… “

” Bertakung airmata bila dengar ayah Fad kata dekat Hamzah, nak panggil budak ni Abam la.. Boleh tak, terus airmata jat0h.. “

Wajah Hamzah memang iras betul dengan ayahnya Abam. Mungkin dengan memanggil Hamzah Abam boleh mengubati kerinduan Fad pada Abam. Hanya masa yang boleh merawat keduk4an mereka. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga hubungan Fad, Achey dan Hamzah akan kekal sampai bila-bila seperti ayah dan anak. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fad Bocey by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..