” Berkaca pulak mata tengok video-video ni. Aku ingin berubah.. ” – Amyra Rosli

Video Istimewa Daripada Peminat Buat Amyra Rosli Seb4k. Nukilan Rasa Dan Muzik Yang Sangat Menus0k Ke Kalbu. Allahu Akbar !!

Amyra Rosli nama yang cukup gah dan terkenal dalam dunia hiburan. Isteri kepada aktor Amar Baharin ini sudahpun bergelar ibu kepada dua orang cahayamata comel diberi nama Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa. Memiliki raut wajah yang lembut, kecantikan Amyra buat dirinya sentiasa diperhatikan.

Melalui pelbagai dugaan dan onak dur1 kehidupan, Amyra sendiri tidak menyangka bakal merubah imejnya. Sekembalinya dari mengerjakan umrah November tahun lalu, Amyra dilihat mengenakan hijab dan akhirnya beliau berhijab sepenuhnya kini.

Semakin cantik dengan penampilan barunya itu, Amyra pernah berkongsikan perasaan dan bila mula terdetik hasrat untuk berubah. Wawancara itu sememangnya memberi inspirasi buat peminat-peminatnya bahawa hidayah itu milik Allah dan akan datang bila masa yang ditetapkan sampai.

Menerusi akaun Instagram, Amyra telah berkongsikan video yang disunting oleh salah seorang peminatnya. Video yang diiringi alunan muzik itu buat hati Amyra tersentuh. Kata-kata yang terpapar dalam video tersebut sangat mendalam maksudnya.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen tersent0h melihat video ini. Antara komen-komen netizen :

” Saya doakan semoga amyra dan amar kekal bahagia hingga ke syurga.. “

” Semoga terus istiqomah ye.. “

” I’m happy for you kak myra.. “

” Touching sungguh. Tersentuh.. “

” Aamin-amin Allahuakbar Subhanallah.. “

” Semoga kak myra bahagia amin.. “

” Dia punya sed1h macam tengok drama je. Tak pasal pasal aku kena sed1h sekali.. “

Sesungguhnya Allah sebaik-baik perancang. Kehidupan Amyra juga dilihat makin tenang dan bahagia sekarang. Bertambah manis dan ayu Amyra, sejuk mata memandang. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Amyra sentiasa diberi kekuatan dan kecekalan hati untuk menjadi muslimah sejati. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyra Rosli by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..