” Berdek4h tengok Kak Lina P0m P0m.. “

Video Elly Mazlein, Nabil Ahmad Dan Peserta Hero Remaja Menari Tik T0k Di Program MeleT0P Menghiburkan Ramai. Amboiii, Gel3k Kak Lina Boleh Tahan !!

Tik T0k merupakan aplikasi yang memberikankesan khas yang unik dan menarik. Ia dapat digunakan oleh pengguna dengan mudah sehingga dapat membuat video pendek dengan hasil yang hebat serta dapat dikongsikan di media sosial.

Aplikasi ini membolehkan pengguna membuat tarian, gaya bebas, dan banyak lagi aksi kreatif. Tik T0k kini mula menjadi ikutan hampir semua golongan usia bukan sahaja kepada anak muda. Ia turut menjadikan sebagai cab4ran yang menjadi ikutan ramai.

Jika dilihat di laman media sosial banyak video Tik T0k telah dikongsikan. Para selebriti juga turut menyahut beberapa cab4ran video Tik T0k dan dikongsikan di akaun media sosial masing-masing. Tik T0k boleh dikatakan sah satu hiburan masa kini.

Menerusi akaun Instagram, video Elly Mazlein, Nabil Ahmad dan peserta-peserta Hero Remaja menari Tik T0k telah dikongsikan. Elly memegang telefon merekodkan Nabil dan semua peserta Hero Remaja menari. Aksi mereka sangat menghiburkan.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan aksi masing-masing menari TikT0k. Antara komen-komen mereka :

” Sump4h kelako… suke kak Lina ngan Nabil dlm melet0p…mmg p0m p0m p0m.. “

” Best x boring dgn kak Lina p0m2.. “

” Lawakkkkk.. Suka lh kak Lina jd host.. Lawak tauuu.. “

” Kak lina terbaik…walaupun Nabil ckp mcm2 kat kak lina..tapi kak Lina cool jer.. “

” Lawak g1la kak Lina p0m2.. gelak dr mula smpai abis.. hahaha.. “

” Berdek4h tengok Kak Lina P0m P0m.. “

Amboi, Elly pun sama bergelek walaupun sekadar tukang rekod. Pada sesiapa yang menonton program MeleT0P semalam pastinya terhibur dengan lawak -lawak Elly yang tidak kering gusi. Jika dikekalkan Elly sebagai hos MeleT0P pasti menghiburkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein, MeleT0P by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..