” Berair mata gelak, sweet sangat penari cilik.. ” – Netizen

Video Kazar Saisi Menyanyi Sambil Bermain Gitar Diiringi Dengan Tarian Cucu-Cucunya Yang Sangat Menghiburkan. Amboi, Bukan Main Comel Semua. Alahaiiii !!

Satu ketika dahulu, beliau cukup popular dengan lagu ‘Membuuru Impian’ bagi filem ‘G1la-G1la Remaja’. Tidak lain dan tidak bukan lagi, Kazar Saisi. Beliau yang terlebih dahulu popular sebagai penyanyi sebelum bergelar pelakon pernah muncul dengan beberapa single ketika itu.

Tahun berganti tahun, Kazar tetap bertahan dalam industri sehingga kini. Lakonannya yang banyak menjurus kepada watak komedi membuatkan peminat tertawa. Tidak hanya di lokasi penggambaran, malahan hingga ke rumah juga karakternya begitu.

Sering berkongsikan gelag4t beliau bersama cucu-cucunya, pasti ada jenaka disetiap ceritanya itu. Suka menyanyi dan bermain gitar bersama cucu untuk menghiburkan mereka, gelag4t Kazar menyanyi menjadi tumpuan. Apatah lagi cucu-cucu  pun bagi reaksi tak terjangka, lagi meriah tengok atok dan cucu ini.

Menerusi akaun Instagram, Kazar telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau menyanyi sambil bermain gitar ditemani cucu-cucunya. Apa yang menarik perhatian adalah gelag4t cucu-cucunya menari riang ketika mendengar dendangan atuknya ini.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

#stayhome #staysafe

A post shared by 🇲🇾 مليسيا 🇲🇾 (@kazar35) on

Rata-rata netizen terhibur dengan video Kazar dan cucu-cucunya ini. Antara komen-komen mereka :

” Wah backup dancer kerlasss.. “

”  Comeyyyy cucu nye joget aloha.. “

” Alah ged1k memasing comel, selamat hari raya bang.. “

” Steady Atok! Siap ada backup dancers lagi.. “

” Kain hijau dengan purple, control ayu. Kain oren, hehehehekk… “

” Ceria je semua. Walhal tak paham sepatah pun lirik.. “

” Berair mata gelak.. Sweet sangat penari cilik.. “

Comel sungguh gelag4t Atok dengan cucu ini. Sempat buat konsert raya lagi dengan penari cilik paling comel dan semp0i. Beruntung sungguh ada atok sporting melayan sebegini, baru meriah di hari raya. Apa pun, semoga Kazar sentiasa gembira dan bahagia di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kazar

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..