” Belum apa-apa dah kena w4rning, b1ni gar4ng wei.. ” – Netizen

Video Achey Dimar4hi Oleh Isterinya, Anne Buat Ramai Terhibur. Ad0iii… Boleh Tahan Gar4ng Juga Anne !!

Tempoh PKPB akan tamat esok dan akan bermula pula tempoh Perint4h Kawalan Pergerakan Pemulihan atau singkatannya PKPP. Dalam PKPP ini pula orang ramai sudah dibenarkan merentas negeri dan beberapa aktiviti yang sebelum ini tidak dibenarkan sudah dibolehkan.

Pastinya kelonggaran yang diberikan memberi kelegaan kepada seluruh rakyat Malaysia yang selama ini hanya duduk di rumah. Begitu juga buat pelakon dan pelawak, Achey Bocey yang gembira dengan pengumuman yang diberikan oleh Perdana Menteri kita semalam.

Achey yang selama ini gemar bermotosikal bersama rakan-rakan bikers nya antaranya ialah Black Hanifah sudah boleh melepaskan gi4n hendak bermotosikal. Sebelum ini hanya melepaskan gi4n di dalam rumah, kini sudah boleh di jalan raya.

Menerusi akaun Instagram, Achey memuatnaik video di mana beliau meluahkan rasa gembiranya kerana selepas ini beliau boleh bermotosikal malah bercadang untuk merentas negeri. Namun respon yang diberikan oleh isterinya, Anne buat ramai terhibur.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur mendengar am4ran yang diberikan oleh Anne kepada Achey. Antara komen-komen mereka :

” Wakakakakaaa… b1ni gar4ng weiii! Nanti ko b0nceng aku je la acheykintangkintung Kikikikk.. “

” Hahahahahaha blum apa apa dah kena w4rning laaaa ekkkkkk.. “

” Cey kau bagi tiket melancong kat anne pergi kutup utara sebulan ,hahahaha bil claim kat aku.. “

” Haha si4n kau acey kna mar4h.. “

” Hai b1ni mar4h ka… Dia tak bagi la tu keluar hahah.. “

” Baru nak semangat boleh rentas negeri tpi kena pk pk dulu lh ye.. “

Alamak Achey awal-awal dah kena r0adbl0ck dari rumah. Siap amar4n keras tu. Jangan dibuat main dengan amar4n isteri tu. Hehe. Mungkin Achey kena lakukan sesuatu untuk isteri untuk mendapatkan kebenaran. Ada banyak cadangan dari netizen yang boleh digunapakai tu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey, Anne Achey

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..