” Bella doakan semua tidak akan melalui apa yang saya lalui.. ” – Bella Astillah

Dikec4m Kerana Rujuk Semula Dengan Aliff Aziz, Posting Terbaru Bella Astillah Cur1 Perhatian Ramai. Alahai Kesiannya Bella, Dah Lah Tengah Mengandung !!

Nama penyanyi genit Bella Astillah hang4t diperkatakan sejak beliau mengeluarkan kenyataan tentang hubungan sebenarnya bersama Aliff Aziz. Ramai yang terkej0t dan tidak menjangkakan pasangan ini rupanya sudah lama kembali rujuk setelah berpis4h Mei tahun lalu.

Ramai yang tidak dapat menerima kenyataan ini dan mengganggap Bella tidak ser1k dengan segala yang pernah terjadi dalam hubungan mereka. Namun Bella kekal posit1f dan cuba menjawab sebaik mungkin segala soalan daripada warganet yang tak put0s-putos membanj1ri ruangan komen Instagramnya.

Melihat jalan berdamai lebih membawa kepada kebaikkan, Bella dan Aliff kembali rujuk ketika dalam edah Julai tahun lalu. Demi untuk menggelakkan menjadi buah mulut dan mengambil iktibar dari peristiwa lalu, Bella menutup mulut dan tidak menghebahkan statusnya itu kepada ramai.

Menerusi akaun Instagram, Bella Astillah telah berkongsikan sekeping gambar bersama kapsyen yang mendalam maksudnya. Ingin dikelilingi orang-orang yang positif, Bella meminta dirinya tidak diikuti sekiranya membawa masalah kepada pengikutnya. Namun seperti biasa, pasti akan ada kecam4n yang diterima.

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen terharu dan memberi sokongan kepada Bella. Antara komen-komen netizen :

” Semoga bella dan seisi keluarga sentiasa dalam rahmat Allah swt. Amin.. “

” Staystrong. Saya doakan kabella dan alif . Semua orang layak diberi peluang ka bella sangat tabahhh.. “

” Ignore those who talking like tin kosong… Let them be GaL. Chill.. “

” Semoga sentiasa sihat bella.. Kita orang sentiasa support bella..”

” Just ign0re what people say.. “

” Your caption is powerful and i totally agree . Well said Adik sayang.. “

Namun ada juga komen yang cuba menasihat Bella dan turut mendapat respon oleh Bella sendiri.

Adat kehidupan, tidak semua yang kita impikan menjadi kenyataan. Hidup tetap perlu diteruskan walau sebesar mana juga dugaan yang mendatang. Sebur0k mana pun seseorang itu, tidak berd0sa sekiranya peluang kedua diberi. Bella ada hak membuat keputusan untuk kehidupan dan kebahagiaannya sendiri. Sama-sama kita doakan yang terbaik buat Bella dan Aliff. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga kehidupan Bella lebih tenang dan aman di masa akan datang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astillah by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..