” Baru nak puji kata p0wer, tapi tarik balik lah.. ” – Netizen

Sherry Ibrahim Kongsi Video Dirinya Sedang Bermain Rollerblade, Namun Part Terjat0h Tu Boleh Tahan Juga. Harap Baik-Baik Yer Sherry !!

Meninjau di akaun Instagram milik pelakon Sherry Ibrahim, telah berkongsi satu video yang memaparkan dirinya sedang mengisi masa lapang dengan bermain rollerblade. Perkongsian video tersebut telah menarik perhatian ramai.

Sherry telah menggunakan aplikasi slow motion untuk berkongsi aksinya bermain rollerblade. Pada awal video, kelihatan Sherry telah membuat beberapa gaya yang menarik. Namun pada akhir paparan video tersebut, sesuatu telah terjadi kepada Sherry.

Rupanya, ketika Sherry mahu memusingkan badannya, dia telah terjat0h. Sherry turut berkongsi kapsyen pada posting menyatakan bahawa dirinya akan berehat seketika dari bermain rollerblade. Alahai kalau tengok tu, s4kit juga cara Sherry terjat0h.

Selain itu, ada peminat menasihati Sherry agar selepas ini lebih berhati-hati ketika bermain rollerblade dan menyuruh Sherry segera untuk makan ubat, agar tidak ada kesak1tan yang berpanjangan selepas terjat0h.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon telah diberikan netizen setelah menonton perkongsian video oleh Sherry itu. Antara komen-komen netizen adalah :

” Baru nak puji kata wwow p0wer, tapi tarik balik lah, haha. Alahai tak tahu nak kesi4n atau nak tergelak tengok Sherry.. “

” Awal-awal tengok dah terpeg0n dah, tapi sayang last tu boleh tahan sak1t juga tengok cara jat0h tu.. “

” Please take care Sherry, jangan slalu sangat jat0h mcm tu. Lebih-lebih lagi cara terhemp4p. Sangat berbah4ya untuk kita bergelar wanita.. “

” Kesi4n, tapi s0rry sangat nak tergelak juga. Pas ni makan ubat na Sherry, wlaupun tak sak1t lagi sekarang, tak0t esok bangun tido terasa sak1t.. “

” Yanggggg hati-hati, mcm mana jatu0h pon make sure ke depan, nanti retak pelv1c tue bah4ya. Take care Sherry.. “

” Baru belajar main memang macam tu, sementara nak mahir kan. Saya pun dulu macam tu juga, hehe.. “

” Sempat lagi pas jat0h tergel4k, hahaa kelakar lah Sherry ni. Cara jat0h tu dah macam buah nangka jat0h.. “

Membaca komen-komen netizen, ramai yang sayangkan Sherry dan prihatin atas apa yang berlaku terhadap Sherry. Harap selepas ni Sherry akan lebih hati-hati yer. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Sherry akan sentiasa sihat, amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sherry Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..