” Baru la ngam… Hav0c.. Best.. Ged1k ged1k tu yang melet0p.. “

Penampilan Elly Mazlein Sebagai Hos Jemputan Melet0p Dapat Pujian Netizen. Meriah Pom Pom Berdek4h Semua Ketawa. Meriah Sangat !!

Rancangan hiburan sensasi Melet0p edisi 2020 semakin menghangatkan malam Selasa di seluruh negara. Menampilkan kelainan di mana setiap minggu hosnya Nabil Ahmad akan digandingkan dengan pasangan hos yang berbeza setiap minggu membuatkan suasana studio Melet0p sentiasa fresh.

Jika minggu lalu pelawak dan pengacara Jihan Muse menjadi hos jemputan, pada minggu ini pula pelakon dan penyanyi sensasi, Elly Mazlein atau Kak Lina P0m P0m diberi mandat sebagai hos bersama Nabil. Kak Lina yang mengenakan busana penuh sopan nampak seperti muda remaja.

Beliau yang sememangnya terkenal dengan gelag4t lucu dan kelakarnya itu mempunyai aura dan tarik4nnya tersendiri untuk membuatkan penonton tidak berganjak dari kaca TV masing-masing. Hinggakan dapat dilihat hanya gelak ketawa bergema di seluruh studio Melet0p.

Menerusi akaun Instagram Melet0p, telah dikongsikan sedutan video ketika pembukaan episod Melet0p semalam. Penampilan Kak Lina yang penuh ceria dan bertenaga membuatkan studio gam4t dengan sorakan dan tepukan gemur0h. Wah meriah !

Jom tonton perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan penampilan Kak Lina sebagai hos jemputan ini. Antara komen-komen netizen :

” Kak lina paling sesuai jadi host . Best gil4 melet0p malam ni.. “

” Bestla . Harap-harap kak lina kekal jadi host melet0p.. “

” Suka tengok kak lina p0m p0m terus jadi h0st Melet0p .. Ged1k ged1k tu yang melet0p.. “

” Kak lina paling sesuai jadi partner nabil,best.. “

” Dah macam rancangan rajalawak mega dah… Apapun I like it.. “

” Baru la ngam… Hav0c.. Best.. Kekalkan kak lina the b00mb.. “

” Vote lina p0mp0m permanent host.. “

” Kan dah cakap, kak lina memang sesuai jadi host melet0p.. “

Gaya kelakar namun tidak over Kak Lina memang masuk dengan karektor lawak Nabil. Nampaknya ramai yang meminta untuk Kak Lina jadi hos tetap bersama Nabil. Meriah, ceria dan terhibur, itu ungkapan yang dapat dikatakan sepanjang program Melet0p semalam.

Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat Kak Lina dan moga-moga permintaan peminat itu menjadi kenyataan. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Melet0p, IG Elly Mazlein by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..