” Bahasa planet mana tu Mikayla, haha.. ” – Netizen

Norman Hakim Kongsi Video Bersama Anak Perempuannya, Mikayla Sedang ‘Membawang’ Guna Kod Rahsi4 Buat Ramai Terhibur. Comel Jer Mikayla Ketawa Tutup Mulut .

Mikayla Delisha seindah nama diberi, itulah dia puteri Norman Hakim dan pasangannya, Memey Suhaiza. Memiliki wajah yang comel, serta gelag4tnya yang begitu menghiburkan malah sangat bijak. Mikayla juga mempunyai akaun Instagram yang mempunyai hampir 200 ribu pengikut yang mengikuti perkembangan Mikayla.

Menerusi tinjauan di Instagram, ada sahaja video yang mencu1t hati sering dikongsikan oleh Memey dan Norman berkenaan Mikayla hingga membuat ramai yang terhibur dan menjadi ger4m melihat telet4h Mikayla yang begitu comel sekali.

Selain Mikayla, Norman dan Memey turut mempunyai dua orang lagi cahaya mata iaitu lelaki iaitu Muhammad Darwisz, dan Muhammad Dikhriz. Terdahulu, Norman yang pernah mendirikan rumah tangga bersama Abby Abadi telah dikurniakan 3 orang cahaya mata.

Kali ini perkongsian di Instagram, Norman telah berkongsi video dia bersama puteri kecilnya, Mikayla.  Menerusi video itu, dua beran4k ini sedang bermain bersama-sama dengan berbis1k-bis1k. Kapsyen yang dikongsikan oleh Norman adalah mereka sedang ‘membawang; menggunakan kod rahsi4.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Rata-rata netizen terhibur dengan perkongsian video oleh Norman itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Siap gaya tu..Waduh ger4m tengok.. Cumil..  “

” Hahahahaha membawang pasal mummy ekkkkkk.. “

” Ya Allah comel nya Mikayla hmmmm cntik lgi.. “

” Bahasa planet mana tu Mikayla, haha.. “

” Pandai, gelak sikit siap tutup mulut gn tgnnya.. “

” Saya suka tengok Kayla ni cerdik lh.. “

” Ad0i mikayla hari2 buat akk gelak tgok grlgat Mikayla ni.. “

Alahai comel jer dua beran4k ni berbis1k-bisik, membawang siapa tu ?? Hahahaha. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Mikayla membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik, solehah buat kedua ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mikayla Delisha Hakim, Norman Hakim

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..