” Baguslah cara akak ajar anak cakap penang. Memang w0ww.. “

Vide0 Nurul Depp Bercakap Loghat Utara Dengan Anaknya, Zachary Buat Ramai Terhibur. Ad0iii.. Zachary Pun Boleh Tahan Pandai Respon, Kelakar !!

Patinya ramai yang masih mengingati selebriti Noorulhuda binti Abdul Wahab yang kini beliau lebih dikenali sebagai Nurul Depp. Beliau popular sekitar tahun 90 an di mana beliau merupakan seorang penyanyi, pengacara dan pelakon.

Nurul telah mendirikan rumahtangga bersama seorang lelaki yang berasal dari Paris bernama Eric Daniel Depp pada 7 Jun 2012. Ini merupakan perkahwinan kali kedua buat Nurul di mana sebelum ini beliau pernah berkahwin dengan komposer terkenal iaitu Ajai.

Nurul mempunyai seorang cahaya mata perempuan bernama Ayu Nazirah daripada perkahwinannya yang pertama dan tiga orang cahaya mata melalui perkahwinan kedua. Permata hatinya iaitu Zachary, Raphael dan seorang cahaya mata perempuan bernama Isabella.

Menerusi akaun Instagram, Nurul berkongsi video di mana beliau sedang merakamkan tentang sebuah perkongsian mengenai ‘ Anx1ety ‘. Namun dig4nggu dengan kehadiran anaknya, Zachary dan Nurul secara sengaja menguji anaknya itu dengan bercakap loghat utara.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat anak-beranak ini. Antara komen-komen mereka :

” Baguslah cara akak ajar anak cakap penang. Memang woww.. “

” Hahahaha last sekali tak jadi video tentang anx1ety tapi jadi video contoh orang menjadi anx1ety.. “

” Lama ku tunggu intipati video ni,  ramai pelakon tambahan pulak .. episod bersambung…. “

” Last2 mama tak siap video. untung zachary ada papy tolong ajaq french.. “

” Haha so funny your son.. “

” Suka dgr Kak Nourul cakap Penang.. “

” Akak ajar anak akak b.melayuuu… penang piyauuu… wowwww… “

Wah, nampaknya anak-anak Nurul bukan sahaja pandai berbahasa Inggeris dan Perancis tetapi boleh berbahasa melayu dalam loghat utara lagi. Wow sangat !! Seronok melihat kebahagiaan keluarga Nurul. Bukan sahaja di kalangan anak-anak dan suami malah ibu dan bapa mertua juga boleh masuk dengan pelbagai budaya yang berbeza.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurul Depp by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..