” Bagus wife Abe Joe, lembut percakapannya.. ” – Netizen

Video Isteri Fizo Omar, Fazeera Nazri Mengusik Fizo Yang Sedang Bersiap Untuk Keluar Cur1 Perhatian Warganet. Comelnya Dengar Umi Khaleeda Cakap Kelantan. Excited Muka Abe Joe Bila Dengar Ayat Fazeera Tu. Berani Ke Abang Joe, Hehe !!

Fizo Omar antara pelakon dan usahawan yang terkenal di kalangan peminat seni tanah air. Fizo yang telahpun bergelar ayah kepada 2 orang cahayamata perempuan semakin bahagia bersama isteri tercinta, Fazeera Nazri.

Meninjau akaun Instagram Fizo Omar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan perbualan antara Fizo dan Fazeera. Fizo yang sedang bersiap tampak segak dalam sut serba hitam. Fazeera merakamkan gelagat Fizo sedang memakai kasut ketika itu.

Fazeera bertanyakan kepada Fizo berbunyi ‘ hendak ke mana jang0k-jang0k ‘. Sempat juga Fazeera bergurau, manalah tahu sang suami hendak pergi menikah lagi sambil ketawa. Fizo berseloroh membalas dengan pertanyaan apakah Fazeera memberi izin menikah lagi.

Nasiblah Fizo jawab tak nak, kalau tidak mesti kena ni, hehe. Lembut sahaja percakapan Fazeera dan ini mendapat perhatian daripada warganet. Sepertimana intonasi suara Fazeera dalam kebanyakan videonya, begitu juga caranya bercakap dengan Fizo.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih lebih 4000 tanda suka sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen warganet yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Bagus wife abe joe.. lembut percakapannya… sporting pulak tu. Bersidang ke bersidai abe jo haha.. “

” Jangok jangok.. hihi . Wife nyer dah pandai kecek klate. semak jetak abe joe ni.. Terbaik abe joe.. “

” Abang joe mirip banget sama aku, tampan dan gagah perkasa hehe. Tn Rasul Fadlan.. “

” Steady abe joe, comel je wife mengusik. dapat green light lagi tu nak tambah cawangan haha.. cute la umi Khaleeda ni.. “

Untung Fizo ada isteri yang cantik dan sporting sebegini. Buat apa tambah ‘cawangan’ kalau yang seorang ini pun sudah mendamaikan hati, betul tak Abe Joe. Khaleeda pun alahai lena sungguh tidurnya, daddy hent4k kaki kuat pun tetap lena.

Manalah Fizo tak terpaut hati, lembut tutur kata umi Khaleeda ini. Apa-apa pun, semoga rumahtangga Fizo dan Fazeera dirahmati oleh Allah selalu, sentiasa gembira bersama dan kekal aman damai sehingga ke akhir hay4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..