” Bagaimana Nabila Huda jat0h cinta dengan suami dia ek ? ” – Dbilique TV

Nabila Huda K0ngsi Cerita Awal Perkenalan Dengan Suaminya, Izwan Buat Ramai Terkej0t. Wah, Tak Sangka Suami Abil Orangnya Begitu !!

Pelakon yang sering diberi watak antag0n1s iaitu Nabila Huda binti Suhaimi merupakan anak kepada penyanyi lagenda r0ck terkenal iaitu Amy Search. Nabila atau lebih mesra dengan gelaran Abil mula menceburi bidang seni pada tahun 2001.

Beliau merupakan seorang pelakon yang berbakat sehingga beberapa kali memenangi anugerah. Antara anugerah yang beliau perolehi ialah Pelakon Wanita Terbaik Drama untuk drama Dia Tak Berd0sa dalam Anugerah Skrin ke 23 pada tahun 2019.

Abil telah berkahwin dengan Mohd. Izwan Johar pada tahun 2015. Abil mempunyai seorang anak perempuan bernama Keisha Laila melalui perkahwinannya yang terdahulu bersama Zaidi Zailani. Namun jodoh mereka hanya setakat tahun 2011 sahaja.

Menerusi akaun Instagram, video live Fara Fauzana dan Abil dalam bual bicara Dbilique telah dikongsikan. Fara telah bertanya bagaimana Abil boleh jat0h hati dengan suaminya, Izwan. Perkongsian kisah Abil buat ramai tidak sangka bahawa Izwan merupakan seorang yang pem4lu orangnya.

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur mendengar kisah cinta Abil. Antara k0men-k0men mereka :

” Ad0ii. Sedap pula cerita si Abil ni.. “

” Best tgk ig live Fafau dan Nabila Huda.. “

” Terbaik Abil.. “

” Moga Fafau bertemu jodoh seperti Abil. Bercinta selepas nikah. InsyaAllah.. Dream comes true.. “

” Macam sm kisah aku.. “

Wah, sweet je kisah perkenalan Abil dan suami. Tak sangka rupanya Abil bercinta selepas berkahwin. Semoga jodoh Abil dan suaminya, Izwan berkekalan sehingga akhir hayat. Semoga sentiasa berbahagia selalu dan diharap suatu hari nanti dikurniakan zuri4t yang comel.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dbilique, Nabila Huda by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..