” Awwwww this little cutie. You really melts my heart.. “

Rihana Petra Kongsi Video Rutin Seharian Anaknya Ismail Leon Yang Sangat Mengujakan Peminat. Part Leon Pel0k Dan Ci0m Rihana Tu Seb4k Pulak Tengok. Good Boy Leon !!

Wajah cantik bekas Ratu Cantik Miss Moscow, Oksana Andreyevna Voevodina sering mencur1 perhatian peminat. Beliau lebih dikenali dengan nama Rihana Petra. Dilahirkan di Astrakhan Rusia pada 10 Julai 1992, Rihana di besarkan di Taganrog.

Tidak hanya memiliki wajah yang cantik, Rihana juga memiliki kebijaksanaan dengan memiliki Ijazah Sarjana dalam jurusan Pengurusan. Setelah kemenangannya di pertandingan ratu cantik itu, Rihana mula aktif di dalam dunia fesyen dan mengeluarkan pakaian renang dibawah label namanya sendiri.

Beliau juga memiliki salun kecantikannya yang beroperasi di Moscow. Seorang yang bijak di dalam pemasaran antarabangsa, Rihana sangat aktif sebagai seorang model. Si cantik ini memiliki seorang cahayamata lelaki bernama Ismail Leon Petra. Leon dilahirkan pada 21 Mei 2019 dan kini sudahpun berusia 10 bulan.

Menerusi akaun Instagram, Rihana Petra telah berkongsikan satu video rakaman yang memperlihatkan gelagat Leon yang sangat comel. Aktiviti seharian Leon dipaparkan di dalam video ini buat peminat gembira melihat kehidupan Leon yang penuh ceria.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Leon ini. Antara komen-komen netizen :

” So handsome.. “

” Oh boy… So good looking.. “

” So adorable this cutie pie Leon Petra.. May Allah bless both of you.. “

” Lion sayang semoga jadi anak yang soleh Amin.. “

” Aww this is too sweet and adorable.. “

” Handsome boy.. “

” You are so adorable baby Leon.. “

” Awwwww this little cutie. You really melts my heart.. “

” What a sweet moment.. I love it.. “

Suka melihat wajah dan senyuman Leon yang sangat comel ini. Semakin lincah pergerakannya. Pastinya peminat tak sabar untuk lihat Leon bercakap nanti. Mesti lagi comel. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Leon membesar dengan penuh kasih sayang dan menjadi anak yang berguna buat keluarga. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rihana Petra by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..