” Arw4h Abam comel je j0get macam tu.. “

Fad Bocey K0ngsi Video Kenangan Beliau Berj0get Bersama Abam Bocey Buat Ramai Seb4k. Semoga Fad Terus Tabah !!

Sudah sebulan lebih Abam Bocey men1ngg4lkan kita. Namun kenangan bersama beliau masih lagi diingati di hati para peminat dan rakan-rakan seperjuangannya. Sehingga hari ini rakan seperjuangan Abam iaitu Fad dan Achey masih lagi berkongsi kisah-kisah Abam di laman sosial.

Keh1langan Abam merupakan satu keh1langan besar dalam industri lawak Malaysia. Tiada lagi lawak comel seperti Abam dipertontonkan lagi di kaca televisyen. Yang tinggal cuma kenangan video-video lawak sahaja sebagai pengub4t rindu.

Pemerg1an Abam turut memberi kesan kepada isteri, Hidayah dan anak mereka, Hamzah. Hamzah yang begitu rapat dengan ayahnya sehingga hari ini masih mencari di mana ayahnya. Dia yang masih kecil berusia 9 bulan masih tidak mengerti bahawa ayahnya sudah tiada.

Menerusi akaun Instagram, Fad berkongsi video kenangan beliau bersama Abam. Dalam video tersebut Fad dan Abam menari sambil berpus1ng-pus1ng dah 4ksi mereka kelihatan begitu comel sekali terutamanya aksi arw4h Abam. Menurut Fad, beliau tanpa sedar mengalirkan air mata apabila menonton video ini.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen turut berasa sed1h dan s4yu apabila menonton video ini. Antara komen -komen mereka :

” Moga dia bhgia di sisi para2 solehin… aamiin… al fatihah (di bca).. “

” Arw4h abam comel dia joget mcm tu.. “

” Rindu yg tak terucap. Abam dlm kenangan.. “

” Smpai skrng x prcaya lagi. Alfatihah.. “

” Comelnya Abam. Al-Fatihah.. “

” Al fatihah… bila tgk je video n rancangan dlm tv pasal bocey… selalu terasa dia masih ada… “

” Semoga persahabatan berkekalan wlpon dah tiada.. “

Alahai, terasa seperti Abam masih ada bersama kita apabila menonton video ini. Hanya video-video kenangan Abam sahaja yang mampu mengub4t rindu kita kepada beliau. Semoga arw4h Abam ditempatkan di kalangan orang -orang yang beriman. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fad Bocey by  Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..