” Apabila Maryam pun nak inter frame. H4ru mama.. “

Vide0 Wan Maryam Mengg4nggu Ibunya, Mawar Karim Sedang Membuat Review Pr0duk Buat Ramai Terhibur. Alahai, Comelnya Suara Maryam !! 

Mawar Abdul Karim merupakan seorang model dan ahli perniagaan Malaysia. Beliau mempunyai jenama tudung sendiri yang diwarisi daripada perniagaan ibunya iaitu jenama Fareeda. Beliau juga merupakan bekas isteri kepada pelakon Fizo Omar.

Mawar dan Fizo bercer4i tal4k satu pada 10 Julai 2019. Pada awalnya mereka menafikan des4s-desus mengenai masal4h dalam rumahtangga mereka yang dibina pada tahun 2010. Perkahwinan mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Wan Maryam.

Mawar dan Fizo masih mempertah4nkan hubungan baik antara mereka demi membesarkan anak tercinta. Maryam kini sudah berusia 2 tahun semakin banyak kelet4h dan gelag4t yang membuatkan sesiapa sahaja melihatnya terhibur.

Menerusi akaun Instagram, satu video bl00per Mawar Karim sedang membuat review pr0duk namun setiap kali beliau memberi salam, Maryam turut sama memberi salam. Walaupun percubaan kali kedua, Maryam turut mencel4h. Nampaknya Maryam pun nak masuk juga buat review.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t Maryam dan memuji suara comel Maryam. Antara komen-komen mereka :

” Comelnyaaaa.. “

” Hahahah h4ru sungguh tu.. “

” Hahahahaha. Kelakar la Maryam ni.. “

” Hahaha..nk bagi salam juga.. “

” Maryam pon nak join sekali.. “

Comeiilah sore maryam dgn ama.. “

Alahai, comelnya suara Maryam memberi salam. Pandai dia nak ikut sama macam ibunya. Tidak mustahil suatu hari nanti Maryam pula mewarisi peniagaan ibunya. Semoga Wan Maryam membesar menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Karim by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..