” Apa yang dah dah tu, comelnya suara Afwa.. ” – Netizen

Video Muhammad Afwa Cakap ‘Dah, Dah, Dah’ Dengan Ikat Rambut T0ncet Raih Perhatian Warganet. Alahai Comel Betul Suara Afwa. Yang Rambut Lepas P0tong Tu Pun Cute Je !!

Fasa anak pandai bercakap adalah antara perkembangan yang sering dinantikan sebagai ibu bapa. Bermula dengan pandai menyebut beberapa perkataan, kemudian mula petah bercakap, pastinya antara momen yang menyeronokkan.

Meninjau ke akaun Instagram Muhammad Afwa, video terbaru yang dikongsikan telah meraih perhatian ramai. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Afwa pandai menyebut perkataan ‘ dah ‘ kepada ibunya, Dato’ Seri Siti Nurhaliza.

Afwa kini sudah berusia 1 tahun dan nampaknya tidak lama lagi pasti banyak celoteh Afwa. Selain daripada gelagat Afwa yang sudah pandai bercakap, rambut Afwa yang diikat satu juga membuat ramai netizen ger4m melihatnya.

Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 2 ribu tanda suka. Agaknya apa lah yang sudah tu ye Afwa. Pasti seronok melayan Afwa apabila sudah pandai berceloteh nanti.

Jom tonton video di bawah :

Video rambut Afwa setelah dipot0ng, nampaknya tak dapat dah lah nak ikat t0ncet, hehe :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat gelagat comel Afwa. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Afwa ger4mlah.. rambut dah boleh buat t0ncet.. cuaca panas ya anak ibu.. i love u afwa comel .. ger4m betui tgk afwa.. “

” Apa yang dah dah tu . Dah minum susu ke . Pandainya dia.  Comelnya afwa.. dah pandai cakap ye.. nak dgr lagi ckp afwa.. “

” Afwa cakap gat4l tu . Tu yang garu kepala. Ada tocang. Ad0i, comelnya suara afwa.. macam anak korea.. “

” Comelnya afwa.. dah dah.. cutenya rambut tu . Handsomenya afwa.. afwa clever boy.. ger4m tengok pipinya.. “

” Apa yang dah dah tu. Pan4s ya. Tu yang ikat toncet tu. Comel afwa. Cepat muhammad afwa membesar, syukur alhamdulilah.. “

” Comelnya Afwa, rambut tu comel sangat.. semoga afwa membesar menjadi anak yang soleh dan cerdik.. sayang dia .. “

” Eee ger4mm nya tgk dak afwa ni. Rasa nak pic1t pic1t.. dah pandai sebut dah dah ye.. apa yg sudah tu afwa sayang .. “

Selepas ini pasti akan ada video Afwa pandai menyebut beberapa perkataan lain pula kan. Tidak sabar rasanya menanti Afwa sudah pandai bercakap sepenuhnya. Semoga Muhammad Afwa membesar dengan sihat dan soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Muhammad Afwa

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..