” Apa la atuk dok tember4ng cucunya tu. Lagu Jepun bunyi Jawo.. ” – Netizen

Video Kazar Buat Konsert Solo Nyanyi Lagu Jepun, Cucu-Cucu Layankan Siap Bergelek Sakan. Lain Sangat Bunyi Jepunnya Ni. Kelakar Sungguh !!

Lagu dendangannya Memb0ru Impian masih lagi menjadi siulan sehingga kini. Penyanyi bersuara emas ini, Kazar atau nama sebenarnya Kazaruddin bin Saisi sudah lama berkecimpung dalam dunia hiburan. Sudah bergelar anak seni sejak awal 1980-an, kini sudah lebih 30 tahun Kazar menghiburkan dan menceriakan dunia seni tanahair.

Bermula dari seorang penyanyi Kazar kini aktif sebagai pelakon drama tempatan. Banyak menerima watak lucu, nyata Kazar mampu membawakan apa sahaja karektor yang diberi dengan jayanya. Kazar yang bergelar suami kepada Rashidah Latiff mempunyai 5 orang cahaya mata hasil dari perkahwinan ini.

Anak-anaknya diberi nama Melor Hariante, Yasmin Mariante, Elya Amirul Naim, Faghirah Fatini dan Adam Amirul Latiff. Kazar yang sudahpun menganjak usia 60 tahun sudah memiliki 6 orang cucu perempuan. Sikapnya yang penyayang membuatkan cucu-cucunya ini amat rapat dengan atuknya yang semp0i.

Menerusi akaun Instagram, Kazar telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau bersama cucu-cucunya itu menyanyi dan menari bersama-sama. Kazar yang mendendangkan lagu dalam bahasa Jepun buat cucunya gembira dan kecoh dengan gelagat masing-masing yang melucukan. Meriah betul ada atok macam ni !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Kazar bersama cucu-cucunya ini. Antara komen-komen netizen :

” Pen1ng aku nk menangkap melodinye. Tu belum lirik lagi.. Haii ghuyupp.. “

” Duk la lame mana pon kat rumah kalau ada atok penghibur cam ni best wehhh.. “

” Atok penyayang, cucu suka berkeromon.. “

” Qhameinye keturunan yeop . Meriah.. “

” Lagu jepun, bunyi jawo. Masih padu.. “

” Apa la atuk dok tember4ng cucunyer tu.. “

” Suka la budak-budak tu atuknya sporting. Haha.. “

” Wow pandai abang kazar menyanyi lagu jepun.. “

Bila atok buat konsert, cucu-cucu ikut jadi penari meriah sungguh.  Lagu Jepun Kazar habis semua keluar kawasaki suzuki, janji cucu happy. Siap tepukan gemuruh lagi. Haha.. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Kazar sekeluarga sentiasa dilindungi Allah dan moga bahagia bersama selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kazar35 by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..