” Anak patung hidup ni, comel sangat.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Memakai Tudung, Anak Rozita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana Mencur1 Tumpuan Ramai. Dah Macam Anak Arab !!

Comel, kelet4h dan popular itulah yang digambarkan kepada anak perempuan pelakon popular Rozita Che Wan iaitu Aaisyah Dhia Rana. Sejak di hari pertama dilahirkan lagi, si cilik ini telah menjadi tumpuan ramai dan media untuk mengikuti perkembangannya hinggalah kini.

Gelag4t Aaisyah yang suka bergaya seperti ibunya sering mencu1t hati ramai warganet kerana dia kelihatan begitu comel, dan sangat matang tidak seperti kanak-kanak seusianya. Memiliki wajah yang begitu cantik meskipun masih kecil lagi, ternyata wajah Aaisyah ini mewarisi kejelitaan ibunya.

Terdahulu, Rozita Che Wan telah mempunyai dua orang anak lelaki iaitu Ammar Effendy, 25 dan Aniq Ezzra, 23 hasil perkongsian hidup bersama bek4s suaminya yang merupakan seorang juruterbang. Pada tahun 2013, Rozita sekali lagi mendirikan rumah tangga bersama Zain Saidin dan Aaisyah merupakan anak pertama pasangan ini.

Terbaru, Aaisyah telah berkongsi gambar yang memaparkan dia memakai tudung dengan kapsyen ‘ Salam asar semua ‘ . Begitu cantik melihat Aaisyah mengenakan tudung berwarna merah jambu lembut itu. Sekali pandang dah kelihatan seperti anak patung.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah :

View this post on Instagram

Salam asar semua 😘

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Gambar Aaisyah memakai tudung itu telah mencur1 perhatian netizen dan memuji Aaisyah kelihatan begitu comel. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Cantek sungguh ciptaan Allah.. “

” Aisyah mai pinjam hidung… Comei sangat.. “

”  Comelll baby ggel ni. Bagus mcm ni anak solehah.. “

 ” Comel dan cantik lah Aaisyah.. “

” Subhanallah kak… Comelnya.. “

 ” Mcm anak Arab. Cute Sgt.. “

” Dah besar k0mpem ramai nk masuk meminang ni Che Ta.. Hehhehe.. “

Segaknya Aaisyah !! Dah macam anak orang Arab. Dari kecil dah kelihatan comel, pasti apabila besar nanti cantik menawan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Aaisyah membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah, dan sentiasa mendengar kata kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..