” Amb0i tangan. Lip lap lip lap aihhh.. “

Elly Mazlein K0ngsi Gambar Anaknya, Puteri Sara Sefhia Bermain Pasir Di Pantai Namun Tangan Sara Jadi Perhatian Netizen. Amb0i, Bersusun Gelang. Mami Jar0m Junior Sangat !!

Cuti persekolahan seminggu ini banyak ibu dan bapa membawa anak-anak pergi bercuti sama ada di dalam atau di luar negara. Begitu juga dengan selebriti popular Elly Mazlein yang turut mengambil peluang bercuti bersama keluarga.

Elly memilih destinasi Pulau Langkawi, Kedah sebagai destinasi percutian mereka sekeluarga. Tambahan pula suami Elly yang merupakan seorang guru dah semestinya hanya dapat bercuti semasa cuti persekolahan sahaja. Jadi masa yang ada perlulah diperuntukan sebaiknya.

Elly turut menyambut hari lahir anaknya yang ke empat tahun ketika berada di sana semalam yang turut dikongsikan di akaun Instagramnya. Percutian beliau sekeluarga nampak begitu eksklusif dan privasi melalui gambar-gambar yang dikongsikan.

Menerusi akaun Instagram, Elly berkongsi gambar anaknya, Puteri Sara Sefhia bermain pasir di tepian pantai. Kanak-kanak apabila berada di pantai pastinya suka bermain pasir pantai. Seronoknya Sara ye bercuti di tepi pantai sambil bermain pasir.

Rata-rata netizen tertumpu kepada gelang yang dipakai oleh Sara. Antara komen-komen mereka :

” Amb0i tangannnn… lip lap lip lap aihhh.. “

” Silau mata 0ii.. “

” Banyak nya emas… mesti mama nya suka koleksi…. “

” Ore kelatey meme gemar pakai emas byk2…… TAHNIAH krn menjiwai….. “

” Silauuuu mata kuning kt lengan .. “

” Pinjam gelang ank mami oiii.. “

” Uu11t byk Nye gelang sara.. “

” Mami jar0m junior pompom.. “

Amboi Sara bersusun gelang di tangan ye. Silau mata kami. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat bercuti kepada Elly sekeluarga. Jaga diri dan kesihatan walaupun bercuti di dalam Malaysia. Maklumlah sekarang tengah musim v1rus.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..