” Amboi sak4n Eidrees c1um tu, haha.. ” – Netizen

Anzalna Nasir Kongsi Video Gelagat Anaknya, Mohamad Eidrees Sedang Menc1um Bapanya Buat Ramai Yang Terhibur. Eidrees T1ru Gaya Mummy Ke Tu, Haha !!

Bagi yang mengikuti pelakon Anzalna Nasir, pasti tahu dia sering berkongsi gelagat anak lelakinya, Mohamad Eidrees di laman media sosial. Malah, ada sahaja gelagat si kecil ini akan mencur1 perhatian ramai.

Terbaru, Anzalna telah memuatnaik satu video yang memaparkan gelagat Eidrees sedang menc1um bapanya, Hanif Zaki. Bersungguh-sungguh melihat Eidrees menci1um apabila disuruh. Tulis Anzalna di posting, Eidress suka men1ru gayanya.

Ada peminat yang menyatakan bahawa melihat gelagat Eidrees dalam video itu buat mereka terhibur. Ramai yang menyak4t bahawa tidak sangka begitu rupanya gaya Anzalna menc1um suaminya. Malah ada juga yang suka melihat gaya rambut Eidrees dalam video tersebut.

Hingga kini, perkongsian video Eidrees itu telah ditonton sebanyak 233,356 ribu tontonan dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Amboi, comel betul anak Anzalna ni, pejam celik dah umur 2 tahun Eidress yer.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat Eidrees dalam video itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Mummy Eidrees ni kan hahaha suka bagi hint, dh 1 hal terbayang mak dia haha. Cute tengok Eidrees t1ru mummy punya style c1um tu.. “

” Alahhh ger4mnya nak gentel rambut Eidrees, pandai ye t1ru mummy k1ss daddy. Hehehe ada je yang kelakar Eidrees ni.. “

” Uishhh sak4n betul Eidrees c1um tu, lagi disuruh, lagi kuat dia gom0l daddy. Sayang dan manja betul Eidrees dengan daddy.. “

” Laaaa Eidrees ikut mummy rupanya. Untung la bapa Eidress anak dan mummy suka c1um. Hehehe happy family lah.. “

” Kant0i lah Eidrees pec4h rahsi4 mummy, hehe. Comel lah tengok dua beran4k ni. Eidrees ni memang ikt muka daddy.. “

” Alololo, so cute lah Eidrees. Aippp pandai yer mummy ajar, haha. Daddy pun suka Eidrees c1um tu, kerap betul panggil suruh c1um.. “

” Ishh ger4m tengok, dengan rambut dia tu. Gaya dia cium tu memang kelakar tengok. Bersungguh2 betul.. “

Alahai comel lah, patut lah ramai yang suka tengok gelagat Eidrees ni. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Eidrees membesar dengan sihat, menjadi anak yang selalu membahagiakan kedua orang tuanya.

Sumber : IGĀ  Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..