” Amboi Aryssa. Sekali dia yang 0ver dari abang Anaqi. Bergeg4r rumah haha.. ” – Netizen

Reaksi Wajah Si Comel Ayra Aryssa Memik4t Hati Peminat. Amboi Kapsyen Dia, Bukan Main Lagi Mengejek Abang Anaqi. Comel Sangat !!

Melihat wajah si comel bernama Ayra Aryssa ini buat ramai yang jat0h sayang. Matanya yang bersinar, wajahnya yang putih bersih dan senyuman manisnya itu buat Aryssa kelihatan sangat comel. Jika diperhatikan puteri comel ini benar-benar mewarisi wajah ibunya.

Anak kedua dan puteri kesayangan Amar Baharin dan Amyra Rosli ini menjadi antara bayi selebriti yang menjadi tumpuan. Sejak masih dalam kandungan Amyra lagi, Aryssa sudahpun diwujudkan satu akaun sosial khas sebagai medan untuk berkongsi perkembangannya.

Sekalipun baru berapa bulan usianya, Aryssa sudah ada ratusan ribu pengikut yang setia mengikuti semua perkembangannya. Hari demi hari, Aryssa semakin banyak mempelajari perkara baru. Sudah pandai memberi reaksi terhadap kamera, wajah comelnya dalam berbagai mim1k muka selalu dirakamkan.

Menerusi akaun Instagram Ayra Aryssa, telah dikongsikan beberapa keping gambar Aryssa yang sedang tersenyum lebar sambil duduk di sofa. Senyuman Aryssa ini buat ramai yang terhibur namun membaca kapsyen yang mengejek abangnya Anaqi mencuit hati peminat. Amboi kapsyen bukan main lagi Aryssa ni.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini mendapat perhatian daripada netizen. Antara komen-komen mereka :

” Amboi Aryssa. Sekali dia yang 0ver dari abang Anaqi. Bergeg4r rumah haha.. “

” Dah besar dah adik.. “

” Alalaa pandainya dia.. “

” Elelellelel cheekynyaaa dia.. “

” Ei bukan main dia duduk.. “

” Dpt milk lmbt sikit je dah bole dngr suara ayra aryssa 1 rumah.. “

” Alaaaa comelnya adik tapi yeke dik adik chill chill je.. “

” Ketawa macam bos.. comel.. “

” Amboi dia tu amboi haha.. “

Comel sangat seng1h Aryssa ni. Memang sebijik copy paste muka Amyra. Dua beradik yang sentiasa menghiburkan hati ramai. Apa pun, semoga Aryssa membesar dengan sihat dan sentiasa dilindungi Allah selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayra Aryssa

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..