” Amboi-amboi. Ber OOTD dah ek. Semangatnya dia nak raya.. ” – Netizen

Nurul Erwani K0ngsi Gambar Ainul Mardhiah Bergaya Dengan Baju Rayanya. Wah Pandai Sangat OOTD Ainul ni. Makin Comel Ainul !!  

Ainul Mardhiah Ahmad Safiuddin, si kecil ini pernah mendapat liputan meluas dari media massa kerana kesengs4raan yang dialaminya tahun lalu. Berkat doa dan b4ntuan dari semua orang yang terlib4t, Ainul kini semakin sihat.

Perkembangan semasa bayi kesayangan ramai ini sering dikemaskini oleh ibu dan ayahnya. Melihat Ainul yang sudah mampu tersenyum dan ketawa membuat hati ramai orang gembira. Terkini Ainul dilihat sudah tidak lagi menggunakan b4ntuan pernafasan. Satu perkembangan yang sangat baik buat masa ini.

Memandangkan Ramadhan kini, Ainul menerima hadiah berupa baju raya dari peminatnya. Menggayakan Ainul dengan pakaian tersebut dan dihiasi aksesori kepala, gaya Ainul bergambar sangat comel. Pandai Ainul bergaya ala model baju kanak-kanak.

Menerusi akaun Instagram, Nurul Erwani telah berkongsikan beberapa keping gambar Ainul yang comel dengan pemberian baju raya dari seseorang. Ainul yang comel lagi tambah comel dengan headband di kepalanya. Alahai pipi pun dah temb4m, kiut la Ainul !

J0m tonton video di bawah :

( Kl1k KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai orang memuji wajah comel dan penampilan terkini Ainul ini. Antara komen-komen dari mereka :

” Amboi-amboi … Ber ootd dah ek.. “

” Amboiii cantiknya baju raya… “

” Wahh comelnya ainul.. Makim bamb4m.. Amboii semangatnya dia nak raya.. Puasa penuh ke heheh.. “

” Hai ainul. Awal ainul raya ye. Puasa tak tu heheheh.. “

” Comelnya awak. Selamat hari raya ainul hehe.. “

” Comelnye Ainul. Aunty nak ootd raya jugak la.. “

” Amboi bergaya ainul pandai mama siapkan.. “

” Alahai comeynya kesayangan.. Tak sab4r nak raya ye.. “

Wah Ainul sayang, pandai OOTD dah. Comel sangat dengan baju kurungnya. Terasa bah4ng hari raya dah Ainul ye. Walaupun raya tahun ni mungkin berbeza dari kebiasaan biasa, yang penting Ainul merasai suasananya. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ainul sentiasa sihat dan gembira bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurul Erwani Zaidi by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..