” Amb0i kemain lagi nyanyi lagu raya, part last tu sempat lagi sel1t nama Mike haha.. ” – Kamal_Uqasha

Video Kamal Adli Menyanyi Lagu Raya Ketika Di Set Penggambaran ‘Setelah Terlafaznya Akad 2’ Yang Menghiburkan. Amb0i Part Ending Tu Sempat Petik Nama Michael Ang Lagi. Berani Kamal Ni, Haha !!

Drama fen0mena ‘ Setelah Terlafaznya Akad ‘ menemukan pasangan Kamal Adli dan Uqasha Senrose. Siapa sangka, dari drama membawa mereka ke jinjang pelamin dan kini pasangan ini sekali lagi digandingkan dalam sekuel kedua drama hebat ini.

Masih diarahkan oleh pengarah hebat Michael Ang, peminat sedia tahu keakraban antara Mike dan Kamal. Sering bergurau dan saling us1k mengus1k ketika berada di set membuatkan suasana sentiasa gamat dengan gelak ketawa mereka.

Meninjau entry di akaun kelab peminat Kamal iaitau Kamal_Uqasha, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan gelagat Kamal ketika di set. Menyanyikan lagu Indahnya Beraya Di Desa, suara Kamal boleh tahan juga dan sedap didengar.

Video ini dirakamkan oleh Uqasha dan turut memperlihatkan wajah kru penggambaran yang lain. Menyanyi tu sudah sedap tetapi alih-alih Kamal menuk4r liriknya pada akh1r rangkap dengan bertanyakan kepada Mike berbunyi ‘ bila nak payment, cepatlah bayar’ . Ad0i Kamal menyempat betul eh.

Jom tonton video di bawah :

Kamal sememangnya suka berjenaka sebegini dan tidak hairanlah Kamal menjadi antara pelakon yang disenangi oleh Mike. Banyak lagi drama lain yang diarahkan oleh Mike memilih Kamal sebagai pelakonnya. Hah ni mintak payment sebab hendak berhari raya lah tu ye Kamal.

Apa pun, semoga penggambaran drama Setelah Terlafaznya Akad 2 ini berjalan dengan lancar dan dipermudahkan. Buat Kamal, teruskan menghiburkan peminat dengan jenaka Kamal dan terus ceria begini okey.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kamal_Uqasha, IG Michael Ang

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..