” Alolo muka sama Shariq Gabriel.. ” – Emma Maembong

Gambar Suami Emma Maembong, Muhammad Shazli Ketika Kecil Bersama Kembarnya Cur1 Perhatian Ramai. Memang Sebijik Macam Gabriel Lah !!

Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon Emma Maembong, pasti tahu bahawa kini dia dilihat sering berkongsi gambar mahupun video terkini akan perkembangan anak kecilnya, Shariq Gabriel di laman media sosial, Instagram.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik suami Emma iaitu Shazli, dia telah berkongsi satu gambar lama yang memaparkan dia ketika kecil bersama kembarnya, Shaznin. Menerusi gambar itu, kelihatan pasangan kembar ini mengenakan pakaian baju melayu berwarna pink.

Perkongsian gambar tersebut telah menarik perhatian ramai peminat. Ada yang menyatakan bahawa gambar Shazli ketika kecil mirip seperti Gabriel. Selain itu, Emma juga turut memberikan komen bahawa melihat gambar Shazli dan Shazni seperti melihat Gabriel.

Hingga kini, gambar yang dikongsikan oleh Shazli itu telah mendapat lebih 2 ribu tanda suka. Comel betul suami Emma ketika kecil. Memang tak saling tump4h wajah Gabriel sekarang. Memang anak bapa betul.

Ikuti perkongisan gambar tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya mengakui bahawa wajah Gabriel seperti Shazli ketika kecil dan memuji kecomelan Shazli ketika kecil. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Alolo muka sama Shariq Gabriel.. ” – Emma Maembong

” Comel lah daddy Gabriel. Memang sebiji muka anak ni. Gabriel memang ikut muka daddy lah, nanti besar handsome.. “

” Kalau masa bujang jumpa bud4k kecik mcm ni, mmg kene cub1t diam2 hahaha, sebab comel sangat ni.. “

” Kembar seiras, memang nampak semua sama ni. Hehe kalau Gabriel duduk sebelah, dah jadi kembar kuasa tiga.. “

Alahai comel lah gambar yang dikongsikan Shazli ni. Sebelum ini, ramai yang tak menyangka bahawa suami Emma mempunyai kembar seiras. Namun, apabila melihat gambar majlis perkahwinan Emma dahulu, ramai yang perasan suami Emma sebenarnya mempunyai kembar.

Apa-apa pun perkongsian Shazli tersebut hanyalah untuk berkongsi kepada pengikut-pengikutnya di Instagram. Semoga Gabriel membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang soleh buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IGĀ  Shazli, Emma Maembong, Shariq Gabriel

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..