” Aleesya okey ke kalau mom kembali berdua selepas ini ? ” – Wartawan

Video Reaksi Anak Erra Fazira, Engku Aleesya Apabila Ditanya Oleh Wartawan Jika Ibunya Ingin Berkahwin Lagi. Jawapan Aleesya Buat Erra Speechless Sampai Terlop0ng Mulut, Hehe !!

Sudah bertahun-tahun primadona Erra Fazira hidup single dan sehingga ini jelitawan ini masih lagi bergelar ibu tunggal. Memiliki seorang anak perempuan bernama Engku Aleesya, kehidupan Erra diceriakan oleh anak gad1snya ini.

Menerusi akaun Instagram Erra Fazira Di Hati, telah dikongsikan satu video yang memaparkan perbualan antara Erra Fazira bersama beberapa orang wartawan. Turut sama kelihatan bersama Erra adalah Aleesya.

Menjawab pertanyaan wartawan mengenai gurauan Ziana Zain meminta Erra untuk terus single, Erra mengatakan mengapa perlu single andai boleh berdua. Dalam gelak ketawa, kata Erra dia menerima segalanya perancangan Allah untuknya.

Andai ditakdirkan boleh berpasangan lagi, Erra terbuka menerimanya namun reaksi Aleesya menarik perhatian. Soalan berbunyi ‘ Apakah Aleesya okey jika mom kembali berdua selepas ini ? ‘ diajukan kepada Aleesya dan jawapannya ‘ No ‘.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telahpun meraih hampir 500 likes daripada peminat Erra. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” No haha, terlop0ng terus mom haha. Jel1ngan Aleesya tu tanda tak setuju sangat tu sis haha.. “

” Comel lah kak Erra Fazira ni, salam sayang buat Erra Fazira. Ad0ii why dear haha. Lucu Aleesya.. “

” Cantiknya anak dan ibu ni., Aleesya nak mom dengan dia je tu haha.. mom nya cantik lagi, pujaan ramai pemuda.. Haha dah tercengang mom dengar jawapan Aleesya haha.. “

Mom punya reaksi apabila mendengar jawapan Aleesya memang mencuit hati. Dengar sahaja ‘No’ dari mulut Aleesya, terus terceng4ng dan bulat matanya. Terus lar1 ye Erra sambil mengatakan lupakan semua yang diperkatakan tadi.

Ianya biasa untuk anak tidak mahu dan ber4t mahu membenarkan ibunya kembali berdua. Nanti kurang masa dan perlu berkongsi kasih sayang mom ye Aleesya, hehe. Apa-apa pun, Aleesya sudah bagi hint tu, mom kena maintain single sahajalah untuk masa sekarang okey.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira Dihati, IG Erra Fazira

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..