” Alamak kemur0ngan sungguh dengar. Dah macam budak tadika 5 tahun hahaha .. “

Persembahan Penyam4r Bersuara Sumb4ng Nur Farah Batrisyia Mencuit Hati Ramai. Part Zizan Angkat Meja Tu Sump4h Kelakar. Berdes1ng Telinga !!

Sudahpun memasuki musim ketiga episod kelapan, rancangan hiburan I Can See Your Voice Malaysia semakin hang4t dan menceriakan malam Ahad penonton setianya. Mengekalkan konsep lama, musim ketiga menjanjikan hiburan yang lebih menghiburkan dan mencab4r untuk artis jemputan.

Minggu lalu menyaksikan penyanyi Andi Bernadee tersil4p memilih penyam4r, minggu ini pula penyanyi rap terkenal MK K-Clique dijemput ke studio ICSYVMY3. Seperti biasa pemilihan antara penyam4r dan penyanyi sebenar perlu diput0skan sebelum ke pentas penentuan akh1r.

Pada episod kali ini, Zizan Razak, Ramona Zamzam dan Ben Ladin menjadi penyi4sat jemputan untuk membantu dalam mencari penyanyi sebenar. Namun sudah pasti gelag4t mereka yang sentiasa membuat lawak mengel1rukan MK. Antara lawak dan serius pasti ada yang terped4ya dengan lakonan peserta.

Menerusi akaun Instagram tv3 malaysia, telah dikongsikan satu sedutan video persembahan peserta ICSYVMY3 bernama Farah Batrisyia yang menggeletek hati. Masya Allah punya lari tempo sampai r0sak terus lagu. Walaupun sumb4ng, namun menghiburkan semua juri dan penonton. Lucu !

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t Farah ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Nyanyi tu betul-betul lah wehhh ikut beat tempo… kalau penyam4r pun.. “

” Alam4k kemur0ngan sungguh dengar. Sorry but cr1nge ter0k.. “

” Hahahahahahaha terhibur ter0k aku.. “

” Gil4 si0t habis. Nyanyian awak dah macam budak tadika 5 tahun hahah .. “

” Terbaik farah terkej0t aku dengar hahahhaha.. “

” Suara shaa ni best sebenarnya dalam ni je dia wat gil4-gil4 tak sedap.. “

” Menyemp4t betul akak ni. Siap prom0te IG lagi.. “

Tak pernah lagi sebelum-sebelum ni peserta prom0te IG, betul-betul kelakar Farah ni. Nyanyian sumb4ng Farah sampai menggelup0r Sean dengar. Betul-betul tempo lari ke langit sungguh. Apa pun penyam4r yang hebat dan menghiburkan. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat Farah.

Untuk tont0nan penuh sila kl1k di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG tv3malaysia, Youtube Channel TV9 Malaysia Official by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..