” Alahai, manjanya bunyi nang1s tu.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Adam Corrie Lee, Adam Fateh Lee Menang1s Cur1 Tumpuan Netizen. Alahai Kes1annya, Sed1h Sangat Tu Fateh !! 

Selepas 10 tahun mendirikan rumah tangga, pelakon Adam Corrie Lee akhirnya bergelar seorang bapa. Beliau telah mendirikan rumah tangga bersama wanita Melayu bernama Fazima Fuad dan berkat kesabaran pasangan ini mereka dikurniakan cahaya mata lelaki yang diberi nama Adam Fateh Lee.

Seperti selebriti lain, pasangan ini turut mewujudkan akaun Instagram untuk anak kesayangan mereka. Video dan gambar Fateh bukan sahaja dikongsikan di akaun Instagram tersebut namun turut juga dikongsikan di akaun Instagram Adam Corrie.

Fateh baru sahaja menyambut hari lahirnya yang ke dua tahun. Di usia begini pastinya seronok melayan pelbagai kerenah dan gelagatnya yang mencu1t hati. Akaun Instagram Fateh juga mmpunyai ramai pengikut yang mencecah 100 ribu orang.

Menerusi akaun Instagram, Adam Corrie telah memuatnaik video Fateh sedang menang1s. Tidak pasti apa yang ditang1sinya namun bunyi tang1san Fateh yang begitu manja mencur1 perhatian netizen. Alahai, menangis pun comel Fateh.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen menegur bunyi tang1san Fateh yang begitu manja sekali. Antara komen-komen mereka :

” Alala.. Manjanya bunyi nang1s tu.. Sedih sgt lah dia tu ya.. “

” Nang1sss pun handsome anak soleh papa adam.. “

” Fateh nang1s pun kita tak take it seriously sbb comel sgt hihihi .. “

” Kenapa tu drag0n ? nak gua turun ke?? “

” Amboi beso nohh mulut tu . Nangis pun comel¬† Naper dia nang1s tu? Sed1h sgt tu hihi.. “

” Sed1h sgt tu fateh Alololo aunty pun nak nang1s sama.. “

” Bagi seorang ayah melihat anaknya menang1s, mesti Akan terasa sed1hnya juga wlaupun xtahu kenapa.. “

Alahai, menang1s pun comel je Fateh ni. Agaknya apalah yang Fateh sed1hkan sangat tu ye. Semoga Adam Fateh Lee membesar menjadi anak yang soleh, mendengar kata ibu bapa serta berjaya di dunia dan di akhirat. InsyaAllah. Amin…

Silakan SHARE..

Sumber : IG Adam Corrie Lee

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..