” Alahai, comelnya Zuzu menyanyi sambil j0get.. ” – Netizen

Video Anak Dato’ Jamal Abdillah, Nur Azura Yamani Menyanyi Lagu Kanak-Kanak Buat Ramai Terhibur. Amboi, Pandainya Dia. Siap Berj0get-J0get Lagi !!

Nur Azura Yamani merupakan satu-satunya cahaya mata perempuan Dato Jamal Abdillah bersama isterinya iaitu Datin Zai Izatti. Meninjau ke akaun Instagram, video terbaru Azura telah mencur1 perhatian ramai.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Azura sedang menyanyi lagu kanak-kanak kegemarannya sambil menari-nari. Azura baru sahaja berusia 2 tahun dan gelagatnya menyanyi mengikut rentak lagu membuatkan ramai terhibur.

Selain itu, wajah Dato Jamal yang kelihatan agak berbeza turut membuatkan ramai tertanya-tanya. Namun menurut Datin Zai Izatti, suaminya itu mengalami sedikit al4han dan menyebabkan wajahnya mengalami bengk4k-bengk4k.

Turut kelihatan di dalam video tersebut ialah adik Azura iaitu El Isaac Yamani yang kini sudah berusia 1 tahun. Isaac nampak sangat manja dengan Dato Jamal dan menurut Datin Zai Izatti, Isaac asyik hendak bersama bapanya itu.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang ger4m melihat kecomelan dua adik-beradik ini dan turut mendoakan kesemb0han buat Dato Jamal. Antara komen-komen yang diberikan :

” Comelnya depa.. Comey … dah besar zack . Ad0h ter0knye a1ergy dato… n4ya.. Semoga cepat semb0h dato.. “

” Comel2 nyer anak2.. MasyaAllah.. Semoga dato cepat semb0h di permudahkan segala urusan.. comel anak-anak.. “

” Semoga dato cpt semb0h. Pandai zuzu.. ceria nyer zuzu.. Maaf bertanye br tgk… dato jamal tu dh kenapa er… maaf skali lg tanye.. “

” Oloo comel zuzu. Tu cartoon CoComelon wheel on the bus. Aaaa rindu pulak anak buah. Biasa tgok tu dgn dia dkt YT.. “

” Get well soon Dato Jamal alahai comel zuzu nyanyi smbil joget baby zack pun comel.. Suka tengok zuzu.. “

” Comelnye si zack… stre5s je muka.. dato ada al4han apa ye.. semoga cepat semb0h.. terhibur temgok azura.. “

” Resd0ng ter0k tu.. saya pun macam tu kalau makan seafood ni. comel sangat zack dan azura.. ger4m sangat.. “

Alahai, makin comel Azura. Nampak lain dah wajah Azura apabila semakin membesar. Zack juga comel seperti kakaknya. Semoga Nur Azura Yamani dan El Isaac Yamani membesar dengan sihat dan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zai izatti

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..