” Alahai comelnya dia, cerdik pulak tu.. ” – Netizen

Erynne Erynna Kongsi Koleksi Video Anaknya, Medinah Buat Peminat Terhibur. Cute Je Suara Medinah, Pandai Jawab Bila Mama Tanya, Petah Sungguh. Comel Sangat Part Yang Menyanyi Tu. Muka C0py Paste Mama Betul !!

Pelakon kecil molek, Erynne Erynna antara pelakon yang memulakan karier lakonan sejak daripada usianya masih kanak-kanak lagi. Dari kecil sehingga sekarang, Erynne masih sama dan tidak banyak berubah wajahnya.

Erynne telahpun bergelar seorang ibu kepada bayi comel bernama Medinah. Si kecil ini telahpun genap usianya 2 tahun dan membesar dengan sihat. Medinah memiliki raut wajah yang saling tak tump4h seperti mamanya.

Meninjau akaun Instagram Erynne Erynna, telah dikongsikan satu video yang memaparkan koleksi video gelagat comel Medinah. Sudah boleh bercakap dan masih pel4t sebutannya, Medinah merupakan seorang anak yang bijak.

Setiap soalan yang diajukan oleh Erynne mampu dijawab oleh Medinah. Part Medinah menyanyi lagu ABC pun cute sahaja gaya dan suaranya itu. Alahai semakin besar semakin banyak akal ye Medinah, penyejuk hati mama ni.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Erynne ini telahpun meraih perhatian dan lebih 4000 tanda suka telahpun dicatatkan. Antara komen-komen warganet :

” Comelnya, masya Allah bijaknya awak Medinah. Alala cite macam mamanya sangat ni.. “

” Alahai comelnya dia, cerdik pulak tu. Pandai menjawab, cute betul. Ger4m nak g0mol. C1umkan Medinah untuk saya ye.. “

” Alolo pandainya, cute sangat Medinah. Medina you sooooo loved by everyone, mulut tu petah betul.. “

” Pandainya Medina sayang, so cute Mina Erynne sungguh ni. Semoga membesar dengan sihat dan bijak cutie.. “

” Rain2 go away come again another day ye medinah suke nynyi.. semoga mbesar dngn shat dan bijak medinah.. “

” Medinah you so cute, happy birthday Medinah sayang. Olooo syg so cute sama baya umur anak saya anggun.. “

” Aaaaaa why you shooo cute medinah, bijaknya Medinah. Ni yg ger4m ni keletahnye.. semoga awk membesar dgn lindunganya ya syg.. “

Mini Erynne yang tentunya apabila meningkat remaja kelak sama seperti mamanya. Petah sungguh mulutnya, mana tahu nanti boleh jadi pelakon hebat seperti mama kan Medinah. Apa-apa pun, semoga Medinah sihat-sihat selalu dan menjadi anak yang solehah buat kedua orang tua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erynne Erynna

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..