” Alah pandai tu nak suap sendiri, so cute baby.. ” – Netizen

Video Gelagat Comel Anak Ayda Jebat, Ana Nayla Menyuap Makanan Ke Mulut Sendiri Buat Peminat Terhibur. Ad0i Sampai Jadi Macam Mask Nasi Dekat Muka Ana. Semangat Nak Makan, Dia Buat Nasi Tu Macam Lollipop Pulak. Haha !!

Diam tak diam, sudah 7 bulan berlalu sejak Ayda Jebat melahirkan cahayamata sulungnya, Ana Nayla. Memiliki wajah comel, ramai peminat yang mengatakan bahawa Ana lebih banyak menyerupai wajah Ayda.

Banyak perkongsian menarik tentang Ana dikongsikan oleh Ayda di Instagram khas Ana. Mewujudkan akaun media sosial atas nama Ana Nayla, akaun ini telahpun diikuti seramai 104 ribu pengikut sehingga kini.

Meninjau entry terbaru di akaun ini, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan gelagat Ana ketika diberikan makanan. Ayda menyediakan bubur nasi untuk Ana mengikut tip yang diberikan oleh doktor.

Seperti bayi lain, Ana juga teruja untuk makan sendiri. Memegang sudu dan menyuapkan sendiri ke mulut, habis com0t muka Ana jadinya. Bak kata Ayda, dah jadi mask nasi pulak akhirnya. Pandai sangat princess mommy ni.

Jom tonton video di bawah :

Video Ana ini mendapat perhatian daripada peminat dan rata-ratanya terhibur melihat cara Ana makan. Antara komen-komen peminat :

” Comelnya, very genius little baby girl. Dia buat nasi kosong tu macam lolipop tu. Sedap sangat ke tu Ana.. “

” Clever girl, gat4l gusi tu nak mengg1g1t. Maybe nak tumbuh gigi dah princess mommy ni. Com0t pun comel.. “

” Wahhh dah pandai makan baby nayla. esok lusa elok lah tu.. masuk ke mulut semuanya.. yummyumm.. “

” Berselera tengok Ana Nayla makan. Nayla makan nasi ke makan sudu ni sebenarnya hehe. Comel sangatlah muka tu.. “

” Sedapnya tengok, bak sikit Nayla. Comel dah pandai berdikari nak makan sendiri. Mommy dengan daddy Bil boleh dah bagi Nayla adik hehe.. “

” Cerdiknya dia, biar com0t tak apa time makan. Baby semua macam ni, nak belajar benda benda baru.. “

” Alah pandai tu nak suap sendiri, so cute baby. Baby dah boleh makan, cepat besar nanti. Ger4m lak tengok dia.. “

Com0t pun tak apalah Ana, janji Ana berselera makan. Mak-mak lah yang paling gembira tengok telatah anak makan seperti ini. Bertambah chubby lah Ana kalau hari-hari berselera macam ini. Apa-apa pun, semoga Ana membesar dengan sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ana Nayla

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..