” Ala cutenye Hayder with that smile, makin comel.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Lelaki Eyra Hazali, Hayder Qhalish. Wah Hayder, Chubbynya Dengan Dagu Berlapis Dengan Pipi Pau Tu. Gaya Senyum Pandang Kamera Tu, Cute Sangat !! 

Pasangan muda, Eyra Hazali dan Haziq Nadzli umum diketahui sudahpun dikurniakan seorang cahayamata lelaki tahun lalu. Menamakan anak mereka itu sebagai Muhammad Hayder Qhalish, si kecil itu kini sudahpun 7 bulan usianya.

Meninjau akaun Instagram Eyra Hazali, telah dikongsikan sekeping gambar terkini mereka bertiga. Eyra seperti biasa, tetap ayu dan sopan penampilannya. Haziq pula semakin gembira sejak kehadiran Hayder dalam keluarga kecil mereka ini.

Melihat wajah Hayder kini, sudah jauh bezanya ketika baru lahir dahulu. Jika sebelum ini Hayder nampak seiras dengan wajah Haziq, namun kini sudah nampak gabungan wajah Eyra dan Haziq, memang comel sekali.

Di usia sekarang, Hayder membesar dengan sihat dan bertambah ‘semangat’. Lihat sahaja badannya yang sudah seketul dan pipi chubby nya itu. Manakan peminat tidak ger4m melihat wajah cute Hayder dengan double chin nya itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Hayder ini dengan senyuman manisnya itu telah mendapat respon daripada peminat. Amboi senyum Hayder sambil pandang kamera tu bukan main lagi. Antara komen-komen peminat :

” Gelak gat4i yang tengah tu haha. Kenapa clever sangat Hayder ni. Shomelnya Hayder, pipi meatball sangat. Kecik kecik dah handsome.. “

” Kenapa bud4k kecik tu cute sangat, ger4m tengok. Manis betul senyuman Hayder. Makin besar makin comel lah Hayder.. Gem0k dah dulu tengok kurus je.. “

” Cantik eyra and hayder punya smile alahaiii ca1r hehe. Yang tengah tu ger4m sungguh lah, so comel putera Eyra ni.. Taj4m dagu ish, pipi pau.. “

” Comelnya keluarga yang bahagia. yang tengah tu awat lah comel sangat, senyum tu buat auntie ger4m tau, melt1ng.. “

” Baby pun suka betul tu, makin comellah Hayder ni. Ala cutenye Hayder with that smile, comel boy sangat. Handsome besar nanti ni.. “

” Alo-alo cemboinya Hayder, terpes0na tengok senyum tu. Pipi pau cutenya baby. Semua pun comel comel belaka.. “

” Pandai hayder senyum tgk cermin ye, senyum tu eee g1g1t nanti. So comel la Hayder, happy je senyuman tu, cute family.. “

Siapa yang tidak ger4m melihat anak yang bersemangat seperti Hayder. Senyuman Hayder itu memang membuatkan ramai peminat ger4m. Apa pun, semoga Hayder membesar dengan sihat selalu dan keluarga kecil Eyra ini sentiasa gembira dan bahagia bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eyra Hazali

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..