” Aku tak habis cakap lagi kan.. “

Nad Zainal K0ngsi Vide0 Buat Review Namun Berdek4h Netizen Ketawa Bila Suami Nad Mula Menyib0k Betulkan Ayat Nad Ketika Bercakap. Terhibur Betul Tengok Nad ‘Memb4ra’ !!

Nad Zainal, pelakon yang berbadan kecil yang mempunyai bakat besar dalam bidang lakonan memang sering mendapat pujian hasil lakonannya. Nad yang kini berusia 30 tahun ini  perkenalkan menerusi drama televisyen berjudul Impian (Sunsilk Impian) pada tahun 2008.

Nad mendapat peranan utama pertamaya dalam drama Bukan Bidadari. Selepas daripada itu, bakat Nad mula dikesan ramai pengarah dan penerbit. Antara banyak-banyak artis, Nad telah dipilih memegang watak sebagai Tun Dr. Siti Hasmah Mohd Ali dalam filem biopik Hasmah Bila Deh Bertemu Det terbitan Tune Production.

Telah mendirikan rumah tangga bersama pasangan pilihan hatinya iaitu Muhammad Faliq Amirullah pada tahun 2015. Pasangan ini telah dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang kini telah berusia 4 tahun dan diberikan nama Fahad Ibrahim. Gelag4t si kecil itu turut menambahkan lagi kebahagian rumah tangga buat Nad dan suami.

Menerusi perkongsian di Instagram, Nad telah  berkongsi satu vide0 sedang membuat Ig review tentang sebuah perkhidmatan sanitize di rumahnya. Namun video tersebut sangat terhibur kerana ketika Nad sedang bercakap, suaminya telah mencelah membetulkan ayat percakapan Nad.

Tont0n video yang telah dikongsikan oleh Nad di bawah ini :

Rata-rata netizen begitu terhibur melihat reaksi Nad yang mar4h dengan suaminya itu. Antara komen-komen netizen adalah :

” Gar4ng glerrr Nad pon… Hahaha.. “

” Hahahahahahahhahaha aku x habis cakap lg kannn.. “

”  Sempat g4duh dulu.. “

” Hahahahhaha.. Adu1 rasa nak pit4m gelak.. “

” Ishhhh aku x abis ckp lg kn… Comel je.. “

” Hahahahahaha. Menyemp4tttt aje diaa.. “

” 5 kali ulang masih ketawa lg. Hahahahahaha.. “

Kelakar betul muka Nad tahan ger4m dengan suaminya. Hahaha.. Belum habis cakap dah ada yang betulkan ayat, mahu tak mar4hnya. Tapi comel sangat Nad mar4h.  Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Nad dan keluarga sentiasa bahgia dan sentiasa dimurahkan rezeki selalu. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nad Zainal  by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..