” Aku ingat makin jauh hari berganti hari boleh jadi makin okey, tapi makin tebal rindu ni Bam.. “

Luahan Sayu Fad Bocey Yang Merindui Arw4h Abam Buat Hati Netizen Tersentuh. Rindu Yang Paling Dalam !!

Tiada siapa yang inginkan perpisah4n, tiada siapa jua yang inginkan kehilang4n. Namun segalanya sudah tertulis, takdir Allah telah menetapkan perg1nya seorang teman bergelar sahabat buat Fad Bocey ini. Tanggal 10 Februari, negara digemp4rkan dengan berita pulangnya Abam ke pangkuan Ilahi.

Dikala semua teman-teman mengiringi perjalanan akhir Abam, Fad yang berada di Jepun hanya mampu melihatnya dari jauh. S4yunya hati Fad ketika itu dapat dilihat dari videonya bersama Achey. Hanya yang mengenali tahu betapa akrabnya hubungan antara anggota kumpulan Bocey ini.

Namun Fad reda dengan ketentuan Allah. Biarpun berp1sah jasad dan berbeza dua dunia, kenangan manis mereka bersama pasti tersemat dalam ingatannya. Dalam kepayahan Fad mencari sebuah kekuatan demi meneruskan perjuangan Abam yang belum selesai.

Menerusi akaun Instagram, Fad telah berkongsikan sekeping gambarnya yang berada di pusar4 sahabatnya arw4h Abam. Nukilan rasa Fad itu membuatkan netizen sayu dan menitiskan air mata. Betapa beratnya hati seorang sahabat hanya nukilan rindu yang mampu dituliskan pengubat hati. Rindu Abam sangat-sangat !

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen seb4k dengan luahan Fad ini. Antara komen-komen netizen :

” Semoga semua terus kuat ! Sentiasa kita berdoa padanya. Seperti baru semalam masih bersama. Flashback itu sering melekat. Al Fatihah.. “

” Rindu yang tidak dapat diubat ialah rindu pada mereka yang telah perg1.. “

” Betul tu fad.. Lagi cuba move on lagi kuat rindu tuh.. “

” Al fatihah (baca)… Makin lama rindu makin sak1t sebab yang dirindui telah tiada.. “

” Nanti bertemu semula di Syurga yang kekal selamanya.. “

” Rindu tak kan pernah hilang bro.. Biarpun dip1sahkan beribu tahun sekalipun.. “

Allahu, hanya Allah yang mengetahui segala isi hati Fad pada saat dan ketika ini. Hanya mampu mendoakan semoga Fad terus diberikan kekuatan. Rindu itu tidak akan pernah hilang sebagaimana kenangan bersama Abam tidak akan pernah pudar dalam hati semua. Moga Abam dikurniakan syurga yang abadi. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fad Bocey by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..