” Aku harap takde orang luar nampak la aku buat vide0 ni untuk NORA DANISH.. “

Vide0 Ucapan Hari Lahir Nora Danish Daripada Zizan Razak Memang R4re. Ad0ii, Dah Kenapa Macam Ul4t Bullu Je Tu. Resp0n Nora Pun Kelakar Sangat !! 

Zizan Razak atau nama sebenarnya Mohd Razizan Abdul Razak merupakan seorang pelawak, pengacara, pelakon, penyanyi dan ahli perniagaan Malaysia. Zizan merupakan naib juara Raja Lawak musim pertama, malahan ketika awal kemunculannya beliau dipanggil sebagai Zizan Raja Lawak.

Dahulunya, Zizan sering bergandingan bersama Johan Raja Lawak dan membentuk kumpulan bernama Jozan. Mereka banyak menyertai pelbagai pertandingan lawak antaranya ialah Mahar4ja Lawak Mega. Selain berbakat dalam bidang lakonan, Zizan juga telah memperluaskan bidang kerjanya iaitu pengacaraan dan nyanyian.

Antara filem lakonan Zizan yang mel0njakkan namanya ialah KL G4ngster, H4ntu B0nceng, Mael Lamb0ng, Abang Long Fadil dan P0lis Evo. Sepanjang karier seninya, Zizan menerima anugerah Artis Komedi Lelaki Popular di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010, Anugerah Her0 Terhebat di Anugerah Bl0kbuster 2012 dan Pelakon Komedi Lelaki Terbaik (Filem) di Anugerah Lawak Warna 2013.

Menerusi akaun Instagram, Zizan memuatnaik video ucapan hari lahir buat Nora Danish yang menyambut hari lahir yang ke 38 tahun pada 7 Mac. Zizan menari sebelum memberi ucapan kepada Nora. Gelagat Zizan tersebut buat ramai netizen tertawa.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Zizan. Antara komen-komen mereka :

” Ul4t buulu masuk dalam baju ke bang? “

” Pel1k orang luar tengok kete berg0yang HAHAHA.. “

” H4mbikk, kereta pun nak join hahaha.. “

” Hyper ter0k.. “

” Berg0yang ha kete dia ad0ii hahahha.. “

” Zang sehari tak buat orang gelak mmg gat4l2 ek badan tu?.. “

Nora juga turut meninggalkan komen :

R4re sungguh gaya ucapan hari lahir oleh Zizan. Terhibur dibuatnya. Kami di Berita Kopak mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada Nora Danish. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa berbahagia di samping tersayang. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizan Razak by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..