” Afwa pel1k buat apa lah Kak Tya ini kan.. ” – Inaijari

Video Tya Arifin Meny4kat Muhammad Afwa Menggunakan Filter Kartun Pada Wajahnya, Namun Reaksi Afwa Mencuit Hati Peminat.  Sampai Terp1nga-p1nga Lah Afwa Tengok Kak Tya, Haha Comel !!

Seperti kakaknya, Siti Aafiyah, Muhammad Afwa cahaya mata kedua penyanyi terkenal Datuk Siti Nurhaliza sering menjadi perhatian ramai di laman media sosial. Sejak dilahirkan hingga lah sekarang, ada sahaja video mahupun gambarnya yang mencur1 perhatian.

Manakan tidak, bertubuh gempal, dan sering tersenyum ketika disapa buat ramai menjadi ger4m melihatnya. Meskipun baru berusia 9 bulan, Afwa dilihat matang dari usianya. Bahkan si kecil ini juga mempunyai ramai peminat yang setia mengikuti perkembangannya.

Menerusi perkongsian di Instagram milik Inaijari, telah berkongsi satu video yang memaparkan Afwa bersama kakak iparnya, iaitu Tya Arifin. Difahamkan video tersebut ketika majlis sambutan hari lahir Datuk Siti baru-baru ini.

Menerusi video itu, Tya telah menyak4t Afwa dan Aafiyah dengan menggunakan filter kartun. Paling mencuit hati adalah melihat reaksi Afwa yang seperti agak ‘pel1k’ ketika dirinya memandang wajahnya di skrin telefon dan wajah Tya.

Jom tonton video tersebut di bawah ini :

Alahai comel tengok wajah Afwa yang sedikit kehairanan tu. Nasib lah Afwa dapat kakak suka sak4t adik. Lain pula reaksi Aafiyah, begitu seronok ketika bermain filter tersebut. Siap dia pun join sekali menyak4t adiknya.

Muhammad Afwa telah dilahirkan pada bulan April tahun lalu dan semestinya kehadirannya semakin berseri rumah tangga Datuk Siti Nurhaliza dan suaminya, Datuk Khalid Muhammad Jiwa. Apa-apa pun, semoga Afwa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inaijari, Babyctdk

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..