” Advancenya dulu budak-budak main p0ndok-pond0k, sekarang main spa-spa.. Hahaha.. ” – Netizen

Video Aaisyah Dhia Rana Berlakon Seolah-Olah Berada Di Spa Gar4-Gar4 Keb0sanan Mencuit Hati Netizen. Amboi Diva Kecik Ni. Spa Juga Diingatnya !!

Mendapat jol0kan anak Selebriti Paling Comel, anak kecil ini sudah mengecapi populariti sejak lahir lagi. Diberi nama Aaisyah Dhia Rana, anak kepada pelakon cantik jelita Rozita Che Wan dan Zain Saidin cukup terkenal di kalangan peminat seni tahahair.

Mewarisi wajah kacukan dari ayahnya Zain, wajah Aaisyah semakin hari semakin menawan. Cantik seperti ibunya Che Ta, Aaisyah juga petah bercakap tak ubah seperti ibunya itu. Tidak hanya dalam bahasa ibunda, malahan si comel ini juga fasih dalam bahasa Inggeris dan loghat utara.

Siapa sahaja yang melihat Aaisyah pasti terp4ku apatah lagi bila mulutnya mula bersuara. Petah, lincah, peramah dan pemurah dengan senyuman membuatkan Aaisyah menjadi kegil4an peminat. Pandai bergaya dan mengajuk lag4k Che Ta, Aaisyah juga suka berdandan dan bersolek.

Menerusi akaun Instagram Aaisyah Dhia Rana, telah dikongsikan satu video gelag4t Aaisyah yang sedang berlakon seakan-akan berada di spa untuk membuat rawatan kuku. Gaya Aaisyah yang comel dan kuat berangan itu buat Che Ta tergelak. Alahai dah b0san sangat duduk berkur0ng di rumah ye Aaisyah !

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t Aaisyah ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Advancenya dulu budak-budak main p0ndok-p0ndok, sekarang main spa-spa.. Hahaha.. “

” Ad0iiii budak ni ger4mmmm betuul la.. “

” Comelnyaaaa aisyahhhh. Diva sangat ek.. “

” Macam ni ik4t rambut baru nampak kemas.. “

” Wah kat “SPA” .. Anak-anak sekarang kecik-kecik dah tahu SPA.. “

” Aaisyah ni lagi besar dah banyak macam muka aunty dia, shasha.. “

” Clever girl and s0 pretty aaisyah.. “

Amb0i tak menahan Aaisyah ni sampai ke Spa berangannya. Pandai pulak tu berlakon seakan-akan menunggu diserve. Comel sungguhlah Kiah Pek4sam Junior ni. Boleh ganti mummy nanti. Apa pun, kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Aaisyah sentiasa sihat dan dilindungi Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana111 by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..