” Adoi abang macam baby doll dia buat adik dia hehehe.. “

Video Yusuf Iskandar Bergur4u Dengan Adiknya Alisa Aisyah. Part Nak Terjun Sofa Tu Memang Ser4m Sungguh. Siap Ada Per1sai Lagi Buat Alisa. Cerdik Yusuf !!

Sebut sahaja nama Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah, pastinya semua akan terbayangkan wajah comel si kecil ini. Anak kepada pasangan pelakon, Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini cukup terkenal di kalangan peminat di Malaysia dan merupakan antara anak artis yang mencipta populariti tersendiri.

Memiliki aura dan tarikan mereka tersendiri, sama ada Yusuf mahupun Alisa mempunyai pengikut yang ramai di akaun sosial mereka. Yusuf mempunyai 2.7 juta pengikut di akaun Instagramnya manakala Alisa pula seramai 832 ribu pengikut. Yusuf dilahirkan pada 3 Jun 2016 dan kini sudahpun berusia 4 tahun.

Kepetahannya bercakap sering mencur1 tumpuan peminat. Apatah lagi gelagat cerdiknya yang sering mendengar kata dan penuh sopan dalam percakapan dan perbuatan membuatkan ramai tabik dengan cara didikan Hanis dan Hairul. Alisa pula dilahirkan pada 24 Mei 2019 dan kini sudahpun berusia 10 bulan.

Menerusi akaun Instagram Yusuf Iskandar, telah dikongsikan satu video di mana kelihatan Yusuf sedang memeluk adiknya Alisa Aisyah. Gelagat Yusuf yang nampak sangat sayangkan adiknya itu buat netizen terhibur. Siap dibuat benteng bantal lagi buat adiknya itu ris4u adiknya jat0h dari sofa. Cerdik sungguh !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji sikap Yusuf menjaga Alisa ini. Antara komen-komen netizen :

” Ser4m daddy masa hujung kerusi tadi la.. “

” Sweetnya Yusuf.. “

” Haha adoi abang macam baby doll dia buat adik dia hhehhe.. “

” You so clever yusuf… So in love both of you.. “

” Hahahha cutenya sibling Abang dan Adik ni.. “

” They are so cute ! Yusof abang yang penyayang gil4.. “

“Sweetnya 2 beradik ni.. “

” Ala baiknya yusuf tak0t adik dia jat0h je.. “

” Baiknya abang… Tanggungjawap betul tak0t adik dia jat0h siap buatkan benteng.. “

Sweetnya cara Yusuf melayan Alisa ni. Cukup lembut dan protective. Sayang pada adik yang menebal dalam diri Yusuf. Kalau sampai besar perangai macam ni confirm ramai yang jat0h hati pada Yusuf. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Yusuf dan Alisa membesar dengan sihat dan sentiasa di bawah lindunganNya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusuf Iskandar Hairul Azreen by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..