” Adam dah c0nfuse nak mar4h mummy tak sampai hati. Haha.. ” – Netizen

Video Zizie Izette Buat-Buat ‘Berg4d0h’ Dengan Anaknya, Aaleph Manakala Pasangan Kembarnya, Aadam Menjadi Orang Tengah Untuk Menenangkan Mereka. Re4ksi Aadam Dan Aaleph Buat Ramai Orang Terhibur. Ad0ii, Kelakar Sangat !!

Mempunyai anak yang ramai sebenarnya sangat menyeronokkan dengan kemeriahan dan keriuhan suasana di rumah. Walaupun agak memenatkan melayan pelbagai kerenah anak-anak namun apabila anak-anak semakin membesar pastinya sebagai ibu atau bapa akan merindui saat anak masih kecil.

Begitulah yang dilalui oleh pelakon Zizie Ezette yang mempunyai seramai lima orang anak yang masih kecil di mana dua daripadanya merupakan kembar. Zizie sering berkongsi video anak-anak beliau di laman Instagramnya sebagai kenangan dan tatapan para peminatnya.

Terdahulu, Zizie telah mendirikan rumah tangga dengan Dato Sri Bung Mokhtar Raden pada tahun 2009. Beliau telah mengambil dua orang anak angkat sebelum memiliki anak sendiri. Zizie dilihat sebagai seorang ibu yang penyayang.

Menerusi akaun Instagram, Zizie berkongsi videonya mengus1k anak kembarnya Aadam dan Aaleph. Zizie menyatakan Aaleph memuk0lnya dahulu manakala Aaleph pula menud0h ibunya yang memulakan. Aadam pula cuba menjadi orang tengah. Gelag4t mereka sangat menghiburkan.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t anak-beranak ini. Antara komen-komen mereka :

” Hahahha Adam dah c0nfuse nak mar4h mummy tak sampai hati.. “

” Hahahah last last si pendamai tu pun malas nak layan.. “

” Handsome boy both of you la.. tpi suka aadam tu aduii handsome sngt hehe jenna pun pretty girl.. “

” Berulang kali tgk video ni….. “

” Str3ss org tengah.. “

” Mommy niiii… hal00 pulisss ada mommy membul1 niiiii.. “

” Mommy, Mommy hahaha comel…. “

” At last , Aadam pun mal4s layan mummy . better main kereta .. “

Ad01, kelakarlah mommy bul1 Aadam dan Aaleph. Sampai Aadam pen1ng nak mar4hkan siapa. Nak mar4h mommy tak sampai hati pula kan. Akhirnya Aadam pun malas nak layan dah. Haha. Seronok melihat gelag4t Zizie melayan anak-anak. Pastinya ini merupakan memori yang indah apabila mereka dewasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizie Izette by Oh Kopak

Artikel ini disediakan olehΒ  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..